Urmărește-ne în Social Media

Beck - Saw Lightning (Freestyle)

Beck lansează videoclipul "Saw Lightning (Freestyle)", care îl regăsește pe artist interpretându-și cel mai recent single într-o variantă minimalistă, păstrând doar elementele esențiale. Melodia este compusă de Beck împreună cu Pharrell Williams.

Materialul video ce însoțește această variantă a piesei "Saw Lightning" este la fel de simplu, aproape monocrom și construiește portretul ideal al artistului Beck – un om, o voce, o cameră și nimic mai mult. Regizat de către Giovanni Ribisi și editat de către Nick Roney, videoclipul "Saw Lightning (Freestyle)" reprezintă o abordare unică, ce contrastează puternic cu prima variantă a materialului lansat de Beck, integrată pe următorul său album, "Hyperspace". LP-ul nu are încă o dată de lansare, dar cel mai probabil va apărea pe piață anul acesta.

Beck își va petrece restul verii concertând împreună cu trupa Cage The Elephant în cadrul turneului "Night Running". Acesta va cuprinde concerte în Las Vegas, Chicago și New York.

Bek David Campbell, aka Beck, a devenit cunoscut la începutul anilor 1990. Cu un stil aparte, ce nu ține cont de genuri muzicale, acesta a încorporat în muzica sa influențe din folk, funk, soul, hip hop, muzică electronică, rock alternativ, country și psychedelia. Criticii l-au inclus în lista celor mai excentrici muzicieni din rock-ul alternativ al anilor 1990 și 2000.

Cele mai cunoscute melodii din repreetoriul său sunt: "Loser", "Where It's At", "Devils Haircut", "The New Pollution", "The Golden Age".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

The Chemical Brothers a lansat piesa "Skipping Like A Stone" în colaborare cu Beck - AUDIO

The Chemical Brothers a lansat piesa "Skipping Like A Stone", extrasă de pe viitorul album de studio, "For That Beautiful Feeling". Melodia este o colaborare alături de cântărețul american Beck.

Publicat

pe

Artwork The Chemical Brothers - Skipping Like A Stone ft. Beck
Artwork The Chemical Brothers - Skipping Like A Stone ft. Beck │ FOTO: captură YouTube

Pe 8 septembrie 2023, The Chemical Brothers va lansa un nou album de studio, "For That Beautiful Feeling", care include o serie de single-uri deja lansate în ultimii doi ani: "The Darkness That You Fear", "No Reason" sau "Live Again". Acum, duo-ul prezintă un nou cântec, "Skipping Like A Stone", alături de Beck. Muzicienii au mai lucrat în această formulă și în 2015 pentru piesa "Wide Open".

"Skipping Like a Stone" este un melanj de ritmuri hipnotizante, beat-uri rapide, voci puternice și un ritm ce cucerește de la prima ascultare.

AUDIO: The Chemical Brothers - Skipping Like A Stone ft. Beck

Albumul "For That Beautiful Feeling" conține 11 piese și vine după discul "No Geography" din 2019. La o lună după lansarea materialului, The Chemical Brothers va lansa și o carte despre experiența sa în muzica electronică.

TRACKLIST "For That Beautiful Feeling"

 1. Intro
 2. Live Again (feat. Halo Maud)
 3. No Reason
 4. Goodbye
 5. Fountains
 6. Magic Wand
 7. The Weight
 8. Skipping Like A Stone (feat. Beck)
 9. The Darkness That You Fear (Harvest Mix)
 10. Feels Like I’m Dreaming
 11. For That Beautiful Feeling (feat. Halo Maud)
Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED