Urmărește-ne în Social Media

Beck - Colors

Beck revine cu o explozie de culoare și un nou videoclip neconvențional, ce-l caracterizează întru totul. Noul single al artistului se numește ”Colors”.

Piesa ”Colors” denumește noul album al lui Beck, un material ”nici retro, nici modern”, la care s-a lucrat vreme de doi ani, pentru a se ajunge la forma dorită.

"Presupun că albumul ar fi putut ieși acum un an sau doi. Dar astea sunt piese complexe, care încearcă să transmită două sau trei chestii simultan. Nu e nici retro, nici modern. Și a fost un efort considerabil să le îmbinăm pe toate, în așa fel încât să nu sune haotic”, a declarat Beck în cadrul unei conferințe ce a avut loc la New York.

Discul a fost înregistrat în L.A., în studioul producătorului Greg Kurstin, cunoscut pentru colaborările anterioare cu Adele, Sia și Kelly Clarkson. Noile piese reflectă fericirea din viața personală a lui Beck, inspirația venind pe fondul relației cu soția sa, Marissa Ribisi. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii.

”Cele mai bune piese sunt cele care te fac să te simți fericit că trăiești. E valabil mereu, indiferent dacă vorbim de Beethoven, sau de The Monkees. La asta m-am gândit atunci când compuneam”, a detaliat Beck.

Discul ”Colors” a fost lansat pe 13 octombrie 2017, primind review-uri pozitive din partea NME și Q Magazine.

Tracklist "Colors" - Beck:

 1. "Colors"
 2. "Seventh Heaven"
 3. "I'm So Free"
 4. "Dear Life"
 5. "No Distraction"
 6. "Dreams" (Colors mix)
 7. "Wow"
 8. "Up All Night"
 9. "Square One"
 10. "Fix Me"

(Deluxe Edition Bonus Track)

 1. "Dreams"
Comentarii