Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut

Videoclip oficial: :umbra x Ana Coman - Căzuți din lună

O nouă piesă melancolică a sosit în peisajul autohton în ultima săptămână, o creaţie marca :umbra şi Ana Coman, pe numele său "Căzuţi din lună". Track-ul este unul indie visător, care s-ar potrivi la un road movie în care doi adolescenţi fug de acasă. Vă invităm să vizionaţi clipul piesei în articol.

"Căzuţi din lună" are solo-uri cu mici influenţe post rock şi o percuţie discretă. Duetul solistului :umbra alături de Ana Coman îmbină două voci plăcute, care merită mai multă atenţie în muzica de la noi. :umbra se descrie ca o formaţie care "cântă rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil". Se simte o uşoară naivitate şi visare în compoziţiile lor.

Această melodie a fost înregistrată de Daniel Olteanu şi are videoclipul produs de o echipă condusă de producătorul Horia Cucută: Scenograf: Alina Caprian; Camera: Vlad Giogu, Alex Sanda, Horia Cucută; Edit & colorizare: Horia Cucută; Animații: Ana Iuteș. Trupa :umbra a fost înfiinţată în anul 2015 şi aparţine noului val de nume indie/rock, cu sunet puternic şi melodios, care primeşte influenţe de grunge de Seattle şi post rock nordic.

Grupul se axează pe reprezentaţiile live, având o chimie specială cu publicul şi o experienţă personală. Muzica şi atmosfera creată de trupă se pretează la o anume vulnerabilitate şi intimitate a ascultătorului, care trăieşte intens creaţiile artiştilor. Din :umbra fac parte următorii muzicieni:

  • Mihai Alexandru Tacoi - voce principală și chitară
  • Matei Pușcaru - chitară bas și backing vocals
  • Cristi „Chinezu" Constantin – baterie

Primul album al trupei, "Noi, restul" a fost lansat în mai 2017. :umbra şi-a cântat piesa nouă la radio TANANANA pe 12 iulie. Tot pe 12 a avut un concert în Club Quantic (la Teatru sub lună), unde şi publicul a putut auzi live noul single. Trupa bucureşteană de rock alternativ a mai lansat şi un videoclip live al piesei "Ce bine-i aici" în toamna lui 2018. Lansa şi un videoclip alb-negru artistic pentru piesa "Imperfect" în 2017.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre :umbraAna Coman
Videoclipuri cu :umbraAna Coman
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE