Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Videoclip oficial: :umbra x Ana Coman - Căzuți din lună

O nouă piesă melancolică a sosit în peisajul autohton în ultima săptămână, o creaţie marca :umbra şi Ana Coman, pe numele său "Căzuţi din lună". Track-ul este unul indie visător, care s-ar potrivi la un road movie în care doi adolescenţi fug de acasă. Vă invităm să vizionaţi clipul piesei în articol.

"Căzuţi din lună" are solo-uri cu mici influenţe post rock şi o percuţie discretă. Duetul solistului :umbra alături de Ana Coman îmbină două voci plăcute, care merită mai multă atenţie în muzica de la noi. :umbra se descrie ca o formaţie care "cântă rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil". Se simte o uşoară naivitate şi visare în compoziţiile lor.

Această melodie a fost înregistrată de Daniel Olteanu şi are videoclipul produs de o echipă condusă de producătorul Horia Cucută: Scenograf: Alina Caprian; Camera: Vlad Giogu, Alex Sanda, Horia Cucută; Edit & colorizare: Horia Cucută; Animații: Ana Iuteș. Trupa :umbra a fost înfiinţată în anul 2015 şi aparţine noului val de nume indie/rock, cu sunet puternic şi melodios, care primeşte influenţe de grunge de Seattle şi post rock nordic.

Grupul se axează pe reprezentaţiile live, având o chimie specială cu publicul şi o experienţă personală. Muzica şi atmosfera creată de trupă se pretează la o anume vulnerabilitate şi intimitate a ascultătorului, care trăieşte intens creaţiile artiştilor. Din :umbra fac parte următorii muzicieni:

  • Mihai Alexandru Tacoi - voce principală și chitară
  • Matei Pușcaru - chitară bas și backing vocals
  • Cristi „Chinezu" Constantin – baterie

Primul album al trupei, "Noi, restul" a fost lansat în mai 2017. :umbra şi-a cântat piesa nouă la radio TANANANA pe 12 iulie. Tot pe 12 a avut un concert în Club Quantic (la Teatru sub lună), unde şi publicul a putut auzi live noul single. Trupa bucureşteană de rock alternativ a mai lansat şi un videoclip live al piesei "Ce bine-i aici" în toamna lui 2018. Lansa şi un videoclip alb-negru artistic pentru piesa "Imperfect" în 2017.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre :umbraAna Coman
Videoclipuri cu :umbraAna Coman
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE