Urmărește-ne în Social Media

Beck - Fix Me

Beck ne face să zâmbim cu un videoclip menit să înduioșeze inimile oricărui părinte. Noul single al artistului se numește ”Fix Me”, iar vizualul a fost filmat în Yamagata, Japonia, în regia lui Brook Linder.

”Se întâmplă ceva cu adevărat special în munții din Yamagata, iar noi am fost suficient de norocoși să intrăm în lumea lui Mame (copilul din clip) vreme de două zile, în luna noiembrie. Acea casă este raiul pe Pământ”, a declarat regizorul Brook Linder.

Single-ul ”Fix Me” se regăsește pe noul album al lui Beck, ”Colors”, un material ”nici retro, nici modern”, la care s-a lucrat vreme de doi ani, pentru a se ajunge la forma dorită. Discul a fost înregistrat în L.A., în studioul producătorului Greg Kurstin, cunoscut pentru colaborările anterioare cu Adele, Sia și Kelly Clarkson. Noile piese reflectă fericirea din viața personală a lui Beck, inspirația venind pe fondul relației cu soția sa, Marissa Ribisi. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii.

”Cele mai bune piese sunt cele care te fac să te simți fericit că trăiești. E valabil mereu, indiferent dacă vorbim de Beethoven, sau de The Monkees. La asta m-am gândit atunci când compuneam”, a detaliat Beck.

Discul ”Colors” a fost lansat pe 13 octombrie 2017, primind review-uri pozitive NME și Q Magazine.

Tracklist "Colors" - Beck:

 1. "Colors"
 2. "Seventh Heaven"
 3. "I'm So Free"
 4. "Dear Life"
 5. "No Distraction"
 6. "Dreams" (Colors mix)
 7. "Wow"
 8. "Up All Night"
 9. "Square One"
 10. "Fix Me"

(Deluxe Edition Bonus Track)

 1. "Dreams"
Comentarii