Urmărește-ne în Social Media

Alicia Keys - Best of Me

Alicia Keys a revenit cu o nouă piesă, intitulată ”Best of Me”. Lansată împreună cu un videoclip ce captează strânsa ei legătură cu muzica, dar și cu soțul și producătorul Swizz Beatz, melodia se va regăsi pe viitorul album al Aliciei, ”Keys”.

Alicia Keys marchează cei 11 ani de relație cu Swizz Beatz lansând un videoclip romantic pentru o piesă senzuală și ușor melancolică. "Best of Me" este lansată în două versiuni (original și unlocked), așa cum vor apărea toate piesele de pe viitorul album al artistei, "KEYS".

"Un album. Două versiuni. Original și Unlocked. Cele originale vin din acea latură clasică a mea! Este acea AK pe care ne-o dorim! O revenire la origini.

Partea Unlocked este trecerea pieselor originale printr-o cu totul altă experiență sonică. Așa că eu și Mike WiLL Made ne-am întâlnit și am creat magie.

Împreună, ele sunt o fuziune a lumilor din interiorul meu, ce păstrează acest #KEYS ca ingredient cheie. Sunt extrem de entuziasmată să vi-l împărtășesc. De abia aștept!", a transmis Alicia într-o postare pe Instagram.

Noul album "KEYS" apare pe 10 decembrie, fiind produs în întregime de Mike WiLL Made, care a colaborat anterior cu Kendrick Lamar. Artista a dezvăluit deja și coperta albumului. O puteți vedea în postarea de mai jos.

 

Comentarii