Urmărește-ne în Social Media

Alicia Keys - Foolish Heart

Alicia Keys sărbătorește 20 de ani de la apariția albumului ei de debut cu o ediție aniversară a LP-ului ”Songs in A Minor”. Piesa ”Foolish Heart”, compusă pentru această ediție, este lansată împreună cu un vizual ce include imagini și filmări cu artista din apariții TV, interviuri și concerte.

Alicia Keys îi cântă adolescentei naive care, în urmă cu 20 de ani, cucerea industria muzicală cu primul ei album, "Songs In A Minor". "Foolish Heart" este o piesă despre anii tinereții sale, când dorința de avea succes și de a fi iubită de către publicul larg era mai puternică decât forța sa interioară. Alicia își amintește, vizibil emoționată, ce simțea în acei primi ani de carieră, reflectând asupra deciziilor proaste pe care le-a luat, chiar dacă premiile Grammy și vânzările de albume o făceau să simtă că e pe drumul cel bun.

Noul LP "Songs In A Minor" (20th Anniversary Edition) a fost lansat pe 4 iunie și include 4 piese bonus, "Foolish Heart" și "Crazy (Mi Corazon)" fiind compoziții noi, nelansate până acum.

Tracklist "Songs In A Minor" (20th Anniversary Edition):

 1. Piano & I [Explicit]
 2. Girlfriend [Explicit]
 3. How Come You Don't Call Me [Explicit]
 4. Fallin'
 5. Troubles
 6. Rock wit U
 7. A Woman's Worth [Explicit]
 8. Jane Doe
 9. Goodbye
 10. The Life
 11. Mr. Man
 12. Never Felt This Way
 13. Butterflyz
 14. Why Do I Feel so Sad
 15. Caged Bird
 16. Lovin U
 17. Fallin' ("Ali" Soundtrack Version)
 18. I Won't (Crazy World)
 19. Foolish Heart
 20. Crazy (Mi Corazon)

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă "City of Gods", o colaborare Kanye West, Alicia Keys și Fivio Foreign - AUDIO

Kanye West urmează să revină în atenția fanilor cu albumul "Donda 2". Pentru a face așteptarea mai suportabilă, el a împărtășit "City of Gods", o nouă colaborare cu Fivio Foreign și Alicia Keys. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods
Artwork Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods │ FOTO: captură YouTube

Mai mult, "City of Gods" se va găsi și pe albumul de debut al lui Fivio, ce este produs de Kanye West. Materialul va fi lansat pe 25 martie. Albumul lui Kanye, "Donda 2", apare pe 22 februarie.

"City of Gods" este o odă adusă orașului New York. Refrenul melodiei este cântat de Alicia Keys, în timp ce strofele le revin lui Kanye și Fivio. Acesta din urmă îl menționează pe regretatul rapper Pop Smoke, decedat anul trecut. Kanye, în schimb, face referire la împăcarea cu Drake.

"Donda 2" este continuarea materialului "Donda", lansat de Kanye în 2021. Ar fi cel de-al 11-lea album din cariera rapperului. Potrivit publicațiilor americane, West a organizat o petrecere de audiție a albumului pe 7 februarie, în Los Angeles.

În ceea ce o privește pe Alicia Keys, aceasta a lansat în decembrie anul trecut albumul "KEYS", produs în întregime de Mike WiLL Made, care a colaborat anterior cu Kendrick Lamar. Materialul conține 14 piese pe Side A și 12 melodii pe Side B, o parte dintre ele fiind versiuni alternative ale compozițiilor de pe prima parte a discului.

AUDIO: Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5