Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"
List/Grid

Lyric video lansate de Epica

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Urmărește cele mai noi lyric videos cu Epica publicate pe InfoMusic.ro. Epica a fost întemeiată în 2002 de chitaristul Mark Jansen, după despărțirea de After Forever. De la început, trupa Epica s-a remarcat atât prin soundul deosebit, ce depășea limitele genului Symphonic, fiind mai complex și original, cât și prin prezența fascinantă a frumoasei soliste Simone Simons, cu un timbru unic, delicat, melodic, dar puternic. Pe 23 martie 2013, Epica a sărbătorit aniversarea a 10 ani de activitate, pe parcursul cărora grupul olandez a lansat 6 albume de studio The Phantom Agony (2003), Consign to Oblivion (2005), The Divine Conspiracy (2007), Design Your Universe (2009), Requiem for the Indifferent (2012), The Quantum Enigma (2014).

Videoclip nou cu versuri:
Epica - Ascension - Dream State Armageddon

Epica a lansat un lyric video pentru piesa "Ascension - Dream State Armaggedon". Melodia este extrasă de pe albumul „The Holographic Principle”, care a fost lansat în luna septembrie a acestui an.

Videoclip nou cu versuri:
Epica - Universal Deathsquad

EPICA - Universal Deathsquad

Epica a lansat un lyric video pentru piesa "Universal Deathsquad". Melodia este extrasă de pe albumul „The Holographic Principle”, așteptat pe piață în luna septembrie.

CLOSE
CLOSE