Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

Labrinth & Zendaya - I'm Tired (de pe soundtrack-ul "Euphoria")

Labrinth și Zendaya au lansat versiunea completă a piesei "I'm Tired", inclusă pe coloana sonoră a premiatei serii HBO "Euphoria". Melodia este acompaniată de un video cu versuri ce conține imagini din serial.

Publicat

pe

După finalul exploziv al celui de-aal doilea sezon al serialului "Euphoria", de pe HBO, Labrinth și Zendaya au lansat versiunea completă a piesei "I’m Tired". Piesa de inspirație gospel a fost auzită pentru prima dată în episodul 4, când Labrinth interpretează melodia live în timpul unei scene emoționante în care Rue (Zendaya) își imaginează că se află în biserică. În finala de duminică seara, spectatorii au putut asculta ultimul minut al piesei, care o prezintă pe Zendaya cântând solo, acompaniată de un pian dezgolit.

Scrisă de Labrinth, Zendaya și creatorul emisiunii Sam Levinson, "I’m Tired" este acum disponibil pe majoritatea platformelor de streaming și va fi inclusă pe coloana sonoră a serialului.

"Cu toții încercăm să ne depășim limitele în domeniile noastre de activitate. Cu toții ne înțelegem reciproc din punct de vedere spiritual, creativ și personal", a declarat Labrinth.

Serialul "Euphoria" a primit multiple nominalizări la premiile BAFTA, Zendaya câștigând un Primetime Emmy Award și un Satellite Award pentru Cea mai bună actriță într-un serial/dramă.

Muzică și film

Zendaya este prinsă într-un triunghi amoros în filmul "Challengers" - TRAILER

Zendaya devine o jucătoare de tenis în filmul "Challengers", regizat de Luca Guadagnino. Pelicula ajunge în cinematografe pe 15 septembrie. Detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Trailer "Challengers"
Trailer "Challengers" │ FOTO: captură YouTube / MGM

"Challengers" spune povestea a trei jucători de tenis care s-au cunoscut în adolescență, în timp ce concurau într-un turneu de Grand Slam. Trailerul proaspăt lansat o prezintă pe Zendaya drept Tashi Duncan, o vedetă a tenisului a cărei carieră s-a oprit după o accidentare gravă.

În perioada cea mai prolifică a carierei sale, Tashi s-a aventurat într-un triunghi amoros cu doi jucători de tenis, Art (Mike Faist) și Patrick (Josh O'Connor). Protagonista îi sărută pe fiecare dintre băieți într-o cameră de hotel, totul pe fundalul muzical al piesei "S&M" (Rihanna).

Trailerul prezintă imagini din trecutul personajelor și al aventurilor amoroase de atunci, dar și secvențe din prezent. Tashi și Art sunt căsătoriți, iar acesta din urmă este nevoit să joace împotriva rivalului său, Patrick, la turneul de tenis Challengers. Seducție, trădare, tragedie și, desigur, o mulțime de meciuri de tenis cu mize mari sunt doar câteva elemente promise de viitoarea peliculă semnată Luca Guadagnino.

Regizorul a declarat pentru Variety că Zendaya s-a pregătit intens pentru rol. Actrița s-a antrenat timp de trei luni cu fostul jucător de tenis Brad Gilbert. Pe lângă antrenamentul cu Zendaya, Gilbert a fost și consultant pentru film. Echipa din spatele camerelor a fost completată de scenaristul Justin Kuritzkes și colaboratorii Trent Reznor și Atticus Ross, care au compus coloana sonoră a filmului.

TRAILER "Challengers":

Citește în continuare

Trending