Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

Labrinth & Zendaya - I'm Tired (de pe soundtrack-ul "Euphoria")

Labrinth și Zendaya au lansat versiunea completă a piesei "I'm Tired", inclusă pe coloana sonoră a premiatei serii HBO "Euphoria". Melodia este acompaniată de un video cu versuri ce conține imagini din serial.

Publicat

pe

După finalul exploziv al celui de-aal doilea sezon al serialului "Euphoria", de pe HBO, Labrinth și Zendaya au lansat versiunea completă a piesei "I’m Tired". Piesa de inspirație gospel a fost auzită pentru prima dată în episodul 4, când Labrinth interpretează melodia live în timpul unei scene emoționante în care Rue (Zendaya) își imaginează că se află în biserică. În finala de duminică seara, spectatorii au putut asculta ultimul minut al piesei, care o prezintă pe Zendaya cântând solo, acompaniată de un pian dezgolit.

Scrisă de Labrinth, Zendaya și creatorul emisiunii Sam Levinson, "I’m Tired" este acum disponibil pe majoritatea platformelor de streaming și va fi inclusă pe coloana sonoră a serialului.

"Cu toții încercăm să ne depășim limitele în domeniile noastre de activitate. Cu toții ne înțelegem reciproc din punct de vedere spiritual, creativ și personal", a declarat Labrinth.

Serialul "Euphoria" a primit multiple nominalizări la premiile BAFTA, Zendaya câștigând un Primetime Emmy Award și un Satellite Award pentru Cea mai bună actriță într-un serial/dramă.

Muzică și film

"Challengers" o aduce pe Zendaya pe marile ecrane din 26 aprilie

Zendaya revine pe marile ecrane cu un rol ambițios și fără precedent din 26 aprilie, în filmul "Challengers". Iubirea îi va prinde în capcana jocului și pe actorii Mike Faist și Josh O’Connor. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer "Challengers"
Trailer "Challengers" │ FOTO: captură YouTube / MGM

O producție de la Warner Bros. Pictures, filmul este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 26 aprilie 2024, ia biletele s-au pus deja în vânzare.

"Challengers", regizat de vizionarul Luca Guadagnino, o prezintă pe Zendaya în rolul lui Tashi Duncan, un fost copil-minune al tenisului devenit antrenor și o forță a naturii care uimește atât pe teren, cât și în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru răscumpărarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O'Connor) - cel mai bun prieten și fostul ei iubit. Pe măsură ce trecutul și prezentul se ciocnesc, tensiunile cresc, iar Tashi trebuie să aleagă ce o va costa acest câștig.

Guadagnino, nominalizat la Oscar și BAFTA ("Call Me By Your Name", "I Am Love"), regizează după un scenariu de Justin Kuritzkes. Filmul este produs de Amy Pascal, Guadagnino, Zendaya și Rachel O’Connor, Bernard Bellew fiind producător executiv.

Despre noul său rol, Zendaya povestește:

"Filmul a marcat trecerea potrivită pentru mine către un rol mai matur. Mi-a fost teamă de acest pas, ceea ce cred că e un semn bun. M-am întrebat dacă pot să fac față și aveam de ales între a refuza și a rămâne în zona de confort sau a-mi asuma riscul."

Echipa de creație a lui Guadagnino include directorul de fotografie Sayonbhu Mukdeeprom, designerul de producție Merissa Lombardo și editorul Marco Costa, precum și designerul de costume Jonathan Anderson. Partitura filmului este semnată de câștigătorii Premiilor Oscar, Globurile de Aur și BAFTA, Trent Reznor și Atticus Ross ("Soul", "The Social Network", "Bones and All").

Citește în continuare

Trending