Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

Labrinth & Zendaya - I'm Tired (de pe soundtrack-ul "Euphoria")

Labrinth și Zendaya au lansat versiunea completă a piesei "I'm Tired", inclusă pe coloana sonoră a premiatei serii HBO "Euphoria". Melodia este acompaniată de un video cu versuri ce conține imagini din serial.

Publicat

pe

După finalul exploziv al celui de-aal doilea sezon al serialului "Euphoria", de pe HBO, Labrinth și Zendaya au lansat versiunea completă a piesei "I’m Tired". Piesa de inspirație gospel a fost auzită pentru prima dată în episodul 4, când Labrinth interpretează melodia live în timpul unei scene emoționante în care Rue (Zendaya) își imaginează că se află în biserică. În finala de duminică seara, spectatorii au putut asculta ultimul minut al piesei, care o prezintă pe Zendaya cântând solo, acompaniată de un pian dezgolit.

Scrisă de Labrinth, Zendaya și creatorul emisiunii Sam Levinson, "I’m Tired" este acum disponibil pe majoritatea platformelor de streaming și va fi inclusă pe coloana sonoră a serialului.

"Cu toții încercăm să ne depășim limitele în domeniile noastre de activitate. Cu toții ne înțelegem reciproc din punct de vedere spiritual, creativ și personal", a declarat Labrinth.

Serialul "Euphoria" a primit multiple nominalizări la premiile BAFTA, Zendaya câștigând un Primetime Emmy Award și un Satellite Award pentru Cea mai bună actriță într-un serial/dramă.

PUBLICITATE
Comentează

Trending