Urmărește-ne în Social Media

rock

byron - Prea târziu (lyric video)

Trupa byron a lansat "Prea târziu", un nou single de pe următorul album de studio. Cântecul beneficiază de un lyric video produs de Laszlo Demeter, basistul trupei.

Publicat

pe

"Prea târziu" este disponibilă pentru streaming si download pe toate platformele de distribuție digitală. Artwork-ul piesei este realizat de clăparul trupei, 6fingers. Piesa este înregistrată și mixată la Unda Recording de Dan Georgescu și masterizată de Cristian Varga la MASTERvargas.

"Nu mai știu al câtelea val de covid era când am scris <<Prea târziu>>. Știu doar că aveam mult timp la dispoziție și nimic concret de făcut. În plus începusem să anchilozez de la atâta stat, iar asta m-a făcut să glumesc, spunând că mai am puțin și mă transform în statuie. De la glumă la cântec a fost doar un pas", a declarat Dan Byron, solistul trupei.

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori, cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

Cel mai recent album, "Nouă", este un material despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

Trending