Urmărește-ne în Social Media

byron - Monstrul de sub pat

byron a lansat o nouă piesă, intitulată "Monstrul de sub pat". Acesta este cel de-al doilea single de pe următorul album de studio și este prezentat publicului împreună cu un videoclip produs de Laszlo Demeter, basistul formației.

"Ar fi putut fi scheletul din dulap, dar nu despre secrete am vrut să vorbesc, ci despre inexplicabilele anxietăți. "Monstrul de sub pat" e scrisă chiar înainte de pandemie, pe când încercam să înțeleg ce mi se întâmplă. Aparent totul era în ordine, dar mă simțeam ca dracu'. Între timp am învățat multe despre anxietăți, am învățat să nu mă mai lupt cu ele, să încerc să le conștientizez fără să le judec, etc., dar atunci îmi venea să mă urc pe pereți. Cu toții avem câte un monstru sub pat, iar eu nu sunt nicidecum altfel", declară Dan Byron.

Cu toții avem câte un monstru sub pat, o anxietate mai mult sau mai puțin explicabilă care ne consumă. Încercăm de multe ori să nu privim acolo, să ne distragem, dar știm și noi că nu funcționează și că o confruntare este inevitabilă. Și pentru că e mai ușor când nu ești singur, byron dau cuvântul și fanilor lor. Pe byron.ro/monstrul aceștia pot povesti sub protecția anonimatului despre fricile și anxietățile lor.

"Monstrul de sub pat" este disponibil pentru streaming și download pe toate platformele de distribuție digitală. Artwork-ul piesei este realizat de clăparul trupei, 6fingers. Piesa este înregistrată și mixată la Unda Recording în Bucuresti de către Dan Georgescu și masterizată de către Cristian Varga la MASTERvargas.

Pe byron îi puteți vedea live: pe 28 mai la Craiova, pe 17 iunie la Timișoara la Street Food Festival, pe 18 iunie la Arenele Romane în cadrul OUT OF OFFICE FEST, pe 14 iulie la Electric Castle.

byron înseamnă:

  • Dan Byron – voce, chitara, flaut
  • Sergiu "6" Mitrofan – clape, chitarra, voce
  • Dan Georgescu – chitara
  • Laszlo Demeter - bas
  • Andrei Ilie - tobe
Comentarii