Urmărește-ne în Social Media

byron - Cine sunt eu să mă opun?

byron a lansat "Cine sunt eu să mă opun?", o piesă ce explorează tema meditației și a acceptării. Melodia este extrasă de pe albumul "Efemeride", ce va fi prezentat publicului pe 6 octombrie.

Piesa deschide albumul "Efemeride" ce urmează să fie lansat oficial, pe toate rețelele de streaming, pe 6 octombrie. Albumul este o colecție de conversații pe care nu le purtăm, o privire directă în ochii omului din oglindă. Pe parcursul celor 10 piese, byron poartă ascultătorii într-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor de zi cu zi, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.

"<<Cine sunt eu să mă opun?>> este încercarea mea de a descrie experiența meditației printr-un cântec. Contrar percepției generale, meditația nu implică un calm absolut, ci este o confruntare interioară continuă cu prezentul, trecutul și viitorul. Este un exercițiu de a fi atent și de a accepta că, oricât am vrea să credem că ne controlăm viața și că am înțeles niște lucruri, existența noastră rămâne un miracol misterios și incontrolabil, în fața căruia nu putem rezista", a declarat Dan Byron, solistul trupei și compozitorul piesei.

"Efemeride" este compus în limba română și îi are pe Dan Byron la voce, chitară și flaut, Dan Georgescu la chitară, Sergiu "6" Mitrofan la pian și clape, László Demeter la bas și Andrei Ilie la tobe. Albumul este înregistrat și mixat la studioul Unda Recording din București de Dan Georgescu și masterizat de Cristian Varga la MASTERvargas.

Materialul va beneficia de un turneu național de promovare și va fi disponibil atât în format digital, cât și în format fizic, pe suport de CD și vinil.

RECOMANDARE: byron scoate la lumină "Efemeride", un album nou, "filosofând pe marginea propriei existențe" - INTERVIU

Comentarii