Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Beach Boys

Următoarele evenimente cu The Beach Boys

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Beach Boys

The Beach Boys

The Beach Boys lanseaza un DVD aniversar

Pe 20 noiembrie The Beach Boys va lansa DVD-ul aniversar Live in Concert - 50th Anniversary Tour, care contine 21 de piese celebre printre care si compozitii noi.

Viaţa lui Dennis Wilson (The Beach Boys) apare pe marile ecrane

Ultimii ani din viaţă, curele de dezalcoolizare, legăturile amoroase, toate se vor regăsi în filmul The Drummer, în care fanii lui Dennis Wilson vor putea afla detalii despre viaţa starului... Continuare »

The Beach Boys în 1980

Reuniune și album nou The Beach Boys la aniversarea a 50 de ani

Legendara trupă The Beach Boys a confirmat oficial turneul de reuniune cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înființare. Membrii Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston... Continuare »

The Beach Boys - aniversare de 50 de ani

The Beach Boys, album nou și turneu aniversar în 2012 (audio)!

Se pare că anul 2011 a fost cel al reunirilor. După legende ca Black Sabbath sau The Stone Roses, iată că a venit vremea celor de la The Beach Boys... Continuare »

CLOSE
CLOSE