Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Viaţa lui Dennis Wilson (The Beach Boys) apare pe marile ecrane

Publicat

pe

Ultimii ani din viaţă, curele de dezalcoolizare, legăturile amoroase, toate se vor regăsi în filmul The Drummer, în care fanii lui Dennis Wilson vor putea afla detalii despre viaţa starului de la The Beach Boys, una dintre cele mai semnificative formaţii rock americane din anii 1960.

Regizată de Randall Miller, după un scenariu de Jody Savin, pelicula The Drummer va prezenta povestea lui Dennis Wilson şi relaţia lui de dragoste cu Christine McVie, cunoscută mai ales din trupa Fleetwood Mac. Filmările pentru pelicula The Drummer vor începe în luna iunie, iar în rolurile principale vor apărea Aaron Eckhart şi Vera Farmig.

Dennis Carl Wilson s-a născut în 1944 şi din anii '60, de când a urcat pe scenă până în 1983, când s-a stins din viaţă în urma unui accident, a fost toboşarul trupei The Beach Boys. Chiar dacă majoritatea pieselor sunt intepretate de ceilalţi membri din band, Dennis şi-a pus semnătura pe melodii precum Cuddle Up, Forever, Do You Wanna Dance, Angel Come Home, făcând ca albume precum Sunflower, Carl And the Passions - So Tough, Holland, L.A, Pacific Ocean Blue să fie în continuare ascultate cu plăcere.

În clipul de mai jos puteţi urmări secvenţe dintr-un documentar realizat de cei de la BBC, despre viaţa lui Dennis Wilson.

Pasionat de surfing, nu a omis să compună piese în care să prezinte acest sport.

Trending