Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Roger Hodgson

Roger Hodgson Roger Hodgson (Charles Roger Pomfret Hodgson), născut pe 21 martie 1950, este un muzician englez, cântăreț și compozitor, cel mai bine cunoscut ca fost co-frontman și membru fondator al celebrului grup de rock progresiv Supertramp. Hodgson a compus și a cântat majoritatea hit-urilor, cum ar fi: "Dreamer", "Give a Little Bit", "Breakfast în America", "Take the Long Way Home", "The Logical Song" sau "It's Raining Again". El a părăsit Supertramp în 1983 și s-a mutat cu familia departe de scena muzicală din Los Angeles, adoptând un stil de viață cu mult mai aproape de natură, dorind nespus să-și urmărească copiii pe măsură ce creșteau. Hodgson a reluat turneele abia în anul 2001. Artistul scrie adesea despre subiecte spirituale și filosofice, iar versurile sale au fost descrise ca fiind personale și cu o semnificație aparte.

Roger Hodgson concertează în premieră în România pe 9 noiembrie 2019 la Sala Radio în cadrul turneului mondial "Breakfast în America World Tour".

Următoarele evenimente cu Roger Hodgson

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Roger Hodgson

Roger Hodgson (Supertramp) în turneul mondial Breakfast In America

Roger Hodgson, vocalistul Supertramp, concertează pentru prima oară în România

Roger Hodgson, compozitorul și vocalistul grupului Supertramp, va susține pe 9 noiembrie 2019 primul său concert în România. Reputatul muzician va urca pe scena de la Sala Radio alături de patru instrumentiști de valoare și va interpreta pentru publicul de la București hituri precum “Give a Little Bit”, “Goodbye Stranger”, “Dreamer” și “The Logical Song”.

CLOSE
CLOSE