Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Partizan

Partizan a fost fondată în 2001 de către Adrian Pleșca, fost membru Timpuri Noi, iar componența trupei a variat pe parcursul anilor cu membri precum Răzvan Moldovan (Timpuri Noi), Vali Neamțu (Iris), Cristian Sandu (Krypton), Vasile Malic și Dan Mușetescu.

Trupa a editat două albume, Am cu ce (2002) și București (2003) și avut parte de două piese care au urcat sus în topuri: Fata mea și Banii, genurile muzicale abordate fiind un mix neconvețional între rock și punk.

Între 2004 și 2011 trupa a luat o pauză îndelungată, datorită dorinței solistului Artan de a reveni la Timpuri Noi.
În prezent trupa este activă, concertând în formula Artan (voce), Cătălin „Tobi” Neagu (tobe), Dan Iliescu (chitară) și Florin „Xbass” Barbu (bass).

Următoarele evenimente cu Partizan

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Partizan

Timpuri noi și Partizan - ”Perfect”

Timpuri Noi şi Partizan cântă "Perfect" la Iaşi şi Bucureşti în luna noiembrie

Două scene, două oraşe şi un concert ”Perfect”. Timpuri Noi şi Partizan vor cânta împreună la Iaşi şi Bucureşti în luna noiembrie a acestui an. Concertele vor avea loc pe 15 și 22 noiembrie, la Pub Underground, respectiv Berăria H.

Artan în concertul Partizan din Control de pe 5 decembrie 2013

RECENZIE: Învață de la Partizan, live-ul din Manual - POZE

Trupa Partizan a încheiat prima parte a turneului de promovare "Manualul e manual", după ce a concertat prin 14 orașe. Ceea ce a început pe 24 octombrie la București s-a încheiat tot în capitală. Pe 5 decembrie Adrian Pleșca "Artan" la voce, Răzvan Moldovan "Suedezu" la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe și Adrian Borțun la bas ne-au oferit o lecție de live fără inhibiții, ca între vechi prieteni.

Răzvan Moldovan în timpul concertului Partizan din Control - 5 decembrie 2013

Poze de la concertul PARTIZAN din Control de pe 5 decembrie 2013

Trupa PARTIZAN a concertat pe 5 decembrie 2013 în Club Control, încheind prima parte a turneului "Manualul e manual". După 14 concerte, trupa a susținut un al treilea concert în capitală (inclusiv cel de la Guerrilive), pe scenă urcând ca invitați Adrian Despot (Vița de Vie) și Dan Byron (Byron). Urmăriți galeria de poze de la concertul PARTIZAN cu ARTAN - Adrian Pleșca la voce, SUEDEZU' - Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe și Adrian Borțun la bas.

Poze de la concertul PARTIZAN de la Guerrilive Radio Session

Trupa Partizan a concertat în cadrul emisiunii Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban. Pe 18 noiembrie 2013 concertul din Club Energiea, difuzat în direct pe Guerrila, i-a avut ca invitați speciali pe Dan Byron, Adrian Despot și Chimie. Urmărește galeria de poze Partizan cu Artan la voce, Răzvan Moldovan la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe și Adrian Borțun la bas.

Trupa Partizan în sesiunea foto pentru InfoMusic.ro

Partizan concertează luni la Guerrilive

Luni, 18 noiembrie, de la 6 la 7 seara, formația Partizan cântă la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu OCS, Coma, Vița de Vie, The Mono Jacks, Alternosfera etc.

Membrii Partizan, ascultați din "Manual" despre noua formulă și viitorul album

Trupa Partizant a lansat noul single "Manualul e manual", a reorchestrat o serie de piese vechi din repertoriul Timpuri Noi și a pornit la drum într-un turneu național. În cadrul video interviului InfoMusic, printre râsete și umor, membrii formației ne-au vorbit despre viitorul album, care va avea o formă inedită de prezentare, despre noua componență, dar și despre sursa de inspirație a noii piese.

Partizan - "IOR" (secvență videoclip)

Partizan a lansat "IOR" - VIDEOCLIP

Trupa Partizan a filmat un nou videoclip intitulat "IOR". Melodia și clipul fac parte dintr-un documentar despre artiștii cartierului Balta Albă din Bucuresti,

B'ESTFEST 2013. Impresii din a treia zi de festival - FOTO

Impresii și poze din a treia zi de BESTFEST. Festivalul s-a încheiat pe 7 iulie cu Partizan, headlinerul zilei fiind Chase & Status. Trupe: Enter Shikari, Subscribe, Soliwork.

Poze cu Partizan la BESTFEST 2013

Partizan a concertat în cea de-a treia zi a festivalului BESTFEST. Urmărește galeria de poze cu Adrian Pleșca "Artan" și Răzvan Moldovan în timpul unplugged-ului de pe scena Jagermeister din BESTFEST Park. Galerie... Continuare »

Cargo

Florin Barbu (Ex Partizan) este noul basist al trupei Cargo

Basistul Florin Barbu a fost cooptat în trupa Cargo, după ce a anunţat în urmă cu o lună despărţirea de Partizan.

Câștigătorii invitațiilor duble la concertul PARTIZAN din CONTROL

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. Vezi cine a ieșit câștigător și petrece Sfârșitul Lumii alături de Partizan în club Control, de la ora 22:00.

PARTIZAN in club Control

Partizan concertează în club Control

Partizan va concerta într-o nouă formulă pe 17 martie în club Control. Băieţii promit o seară energică cu distracţie şi voie bună. Concertul va fi urmat de o petrecere cu... Continuare »

Afis Concert Partizan Control Club 17 oct 2011

Partizan te invită la concert cu intrarea liberă!

Grupul Partizan va concerta în Control Club pe data de 17 octombrie, începând cu ora 22.00, iar intrarea la eveniment este liberă! În comunicatul de presă lansat, cei patru partizani... Continuare »

Partizan concert

Concert Partizan la Tete-a-Tete Cafe

Trupa Partizan va concerta pe 9 septembrie 2011 de la ora 22.30 la Cafeneaua Tete-a-Tete din Parcul Herăstrău, lângă Gradina Japoneză. Artan, Suedezu, Robin şi Radu, cei patru membri ai... Continuare »

festivalul-club-a

Festivalul Club A aliniază pe afiș 42 de trupe românești!

În perioada 13-18 mai 2011, în Centrul Vechi din capitală va avea loc Festivalul Club A. Pe strada Eugen Carada va fi instalată scena pe care vor urca nu mai... Continuare »

CLOSE
CLOSE