Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Foreigner
INFO CONCERT:
Neversea 2018

Partizan

Partizan a fost fondată în 2001 de către Adrian Pleșca, fost membru Timpuri Noi, iar componența trupei a variat pe parcursul anilor cu membri precum Răzvan Moldovan (Timpuri Noi), Vali Neamțu (Iris), Cristian Sandu (Krypton), Vasile Malic și Dan Mușetescu.

Trupa a editat două albume, Am cu ce (2002) și București (2003) și avut parte de două piese care au urcat sus în topuri: Fata mea și Banii, genurile muzicale abordate fiind un mix neconvețional între rock și punk.

Între 2004 și 2011 trupa a luat o pauză îndelungată, datorită dorinței solistului Artan de a reveni la Timpuri Noi.
În prezent trupa este activă, concertând în formula Artan (voce), Cătălin „Tobi” Neagu (tobe), Dan Iliescu (chitară) și Florin „Xbass” Barbu (bass).

Următoarele evenimente cu Partizan


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Partizan

Timpuri noi și Partizan - ”Perfect”

Timpuri Noi şi Partizan cântă "Perfect" la Iaşi şi Bucureşti în luna noiembrie

Două scene, două oraşe şi un concert ”Perfect”. Timpuri Noi şi Partizan vor cânta împreună la Iaşi şi Bucureşti în luna noiembrie a acestui an. Concertele vor avea loc pe 15 și 22 noiembrie, la Pub Underground, respectiv Berăria H.

Artan în concertul Partizan din Control de pe 5 decembrie 2013

RECENZIE: Învață de la Partizan, live-ul din Manual - POZE

Trupa Partizan a încheiat prima parte a turneului de promovare "Manualul e manual", după ce a concertat prin 14 orașe. Ceea ce a început pe 24 octombrie la București s-a încheiat tot în capitală. Pe 5 decembrie Adrian Pleșca "Artan" la voce, Răzvan Moldovan "Suedezu" la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe și Adrian Borțun la bas ne-au oferit o lecție de live fără inhibiții, ca între vechi prieteni.

Răzvan Moldovan în timpul concertului Partizan din Control - 5 decembrie 2013

Poze de la concertul PARTIZAN din Control de pe 5 decembrie 2013

Trupa PARTIZAN a concertat pe 5 decembrie 2013 în Club Control, încheind prima parte a turneului "Manualul e manual". După 14 concerte, trupa a susținut un al treilea concert în capitală (inclusiv cel de la Guerrilive), pe scenă urcând ca invitați Adrian Despot (Vița de Vie) și Dan Byron (Byron). Urmăriți galeria de poze de la concertul PARTIZAN cu ARTAN - Adrian Pleșca la voce, SUEDEZU' - Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe și Adrian Borțun la bas.

CLOSE
CLOSE