Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Partizan

Poster eveniment Partizan

Trupa Partizan va susține un concert la Hardward Pub din Cluj-Napoca pe 11 iunie 2022. Ești invitat să fredonezi cele mai îndrăgite piese ale trupei și să te bucuri de o seară aparte.

Bilete concert Partizan la Hardward Pub

  • Acces General - 63,57 lei

Info acces:

  • Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal, care trebuie sa prezinte dovada de tutore.
  • Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video în care puteți fi surprinși pe platformele de social media.

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Partizan înseamnă: Artan (voce), Suedezu' (voce & chitară), Adrian Agheniței (bass) și Andrei Bărbulescu (tobe).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 mai 2022. Ref #147061

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.