Urmărește-ne în Social Media

electronica, rock

Munteanu Fest.

Poster eveniment Munteanu Fest.

Pe 11 octombrie, în Expirat, are loc cea de-a șasea ediție Munteanu Fest., un eveniment caritabil. Pe scenă vor urca câteva trupe românești, iar banii vor donați către asociația "Dăruiește Viață".

Bilete Munteanu Fest. la Expirat

  • Dăruiește speranță - 50 lei
  • Dăruiește iubire - 80 lei
  • Dăruiește viață - 120 lei

Vor cânta: Partizan, Sarmalele Reci, Omu Gnom, Eyedrops, Something Stellar. Iar la pupitrele de DJ se vor afla: Brugner și Hefe.

Haideți să contribuim împreună la campania "Dăruiește Viață" și să ajutăm copiii bolnavi din România prin construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din țară, exclusiv din donații și sponsorizări.

De ce a fost aleasă această cauză? Deoarece spitalul de copii construit în timp record de Dăruiește Viață va fi finalizat la sfârșitul acestui an, iar noi suntem tot mai aproape de un pas important în istoria țării și vrem să vedem visul cu ochii.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 octombrie 2022. Ref #150601

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.