Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Partizan concertează în Club Control pe 7 mai, după o pauză de 3 ani

Formația Partizan revine pe scenă în formula consacrată, după revenirea lui Artan. Pe 7 mai, trupa va concerta în Club Control.

Publicat

pe

Artan în concertul Partizan din Control de pe 5 decembrie 2013
Artan în concertul Partizan din Control de pe 5 decembrie 2013 │ FOTO: Mihai Anghel / InfoMusic.ro

După o pauză de 3 ani, formația Partizan va susține un concert în Control Club din București (Str. Constantin Mille, nr. 4), în formula consacrată, cu Artan la voce. Concertul va avea loc sâmbătă, pe data de 7 mai, de la ora 20:00. În deschidere va cânta formația Coven Clash.

Bilete la concertul Partizan din Control:

  • Acces General - 60 lei

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Ei aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii. Ei sunt acei puţini artişti cu carieră solidă care au evitat soluţiile facile şi au stat departe de compromisuri.

Partizan a înregistrat până în prezent două albume, un disc single și trei videoclipuri. Piese precum "Fata mea", "Păpușea masculină" sau "Banii" sunt doar o parte din ceea ce am ascultat la Partizan. "Fata mea" a fost unul dintre hit-urile anului 2002. Piesa muzicală de excepție "Manualul", lansat în toamna anului 2013 a fost foarte bine primit de public, de posturile de radio şi de critica avizată din industria muzicală autohtonă, impresionând prin orchestraţii, creativitatea sound-ului, tonuri şi interpretarea artistică.

Partizan înseamnă:

  • Artan: voce
  • Suedezu': voce & chitară
  • Adrian: bass
  • Andrei: tobe

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 7 mai 2022

Partizan

Loc
Club Control

Trending