Urmărește-ne în Social Media

rock

Partizan

Poster eveniment Partizan

Pe 13 august, Partizan va susține un concert la Atelier22garden din Timișoara. Evenimentul se va desfăşura în conformitate cu reglementările împotriva răspândirii COVID-19 ce vor fi anunţate de către autorităţi până la data începerii acestuia.

Bilete concert Partizan la Atelier22garden

  • Presale - 25 lei
  • La intrare - 30 lei

Reguli de acces:

  • Accesul se face în baza certificatului de vaccinare cu ambele doze, dovada că ai trecut prin boala, un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigen rapid pe care să îl aduci cu tine și să îl faci la poartă.

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Partizan înseamnă: Laura Brat (voce), Suedezu' (voce & chitară), Adrian Agheniței (bass) și Andrei Bărbulescu (tobe).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 august 2021. Ref #141492

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.