Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Partizan - lansare single

Poster eveniment Partizan - lansare single

Pe 25 ianuarie, trupa Partizan va susține un concert în Expirat, în cadrul căruia va lansa single-ul "Oameni în zbor". Alături de formație, pe scenă va urca eclecticul DJ Vasile. În deschidere va cânta Barter.

Bilete concert Partizan în Expirat

  • Presale - 65 lei
  • La intrare - 80 lei

*copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Ei creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

DJ Vasile, pe numele său adevărat Lucian Stan, se poate numi cu ușurință unul din artiștii veterani care a pus bazele muzicii electronice în România. A fost angrenat în mai multe proiecte de-a lungul timpului: Matze, Șuie Paparude, NSK sau Shukar Collective.

Barter cântă din 2015, punând laolaltă ceva alternativ, grunge, indie folk, dar și cuvinte care te fac uneori să cazi pe gânduri. În formula actuală (Matei Puticiu - voce, Răzvan Găzdaru - chitară, Andrei Zamfir - bas și Ati de Chile - tobe) au lansat de curând cel de-al treilea album, "Totul pare bine", după precedentele "Trock" (2017) și "Aparent Firesc" (2021).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 ianuarie 2023. Ref #152011

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.