Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu este un cântăreț și compozitor român care a fost foarte popular în anii '70- '80, în generația din care au făcut parte și Dan Spataru, Aurelian Andreescu sau Cornel Constantiniu.

S-a născut în 1964, și-a început cariera în muzică făcând parte din Corul Radio, după care s-a alăturat formațiilor Mondial în 1964 și Modern Grup.

Succesul în fața publicului l-a dobândit odată cu cariera solo și alături de alți cântăreți iubiți ai vremurilor: Olimpia Panciu si Marius Teicu. Anastasia Lazariuc este și ea o cântăreață alături de care Mihai Constantinescu a cântat și crescut în popularitate.

"O lume minunată" și "Iubiți și câinii vagabonzi" sunt două dintre cele mai populare piese pentru care Mihai Constantinescu a devenit iubit.

A scris și înregistrat albume din 1974 și până în anul 2000, compunând în acest timp și pentru alți artiști și mergând în turnee internaționale.

Următoarele evenimente cu Mihai Constantinescu

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu

TOP 5 Cele mai iubite piese cântate de Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a cântat despre iubire, copii și animale, cu un stil unic și plin de optimism, memorabil pentru români de toate vârstele. In memoriam Mihai Constantinescu și cu recunoștință pentru cariera sa, iată topul 5 al celor mai iubite piese ale artistului.

Mihai Constantinescu

Reacțiile artiștilor la moartea lui Mihai Constantinescu: "Drum lin către stele"

Pe 29 octombrie, Mihai Constantinescu s-a stins din viață, lăsând un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Mulți dintre artiștii cu care a colaborat de-a lungul anilor au reacționat imediat după aflarea veștii, transmițând mesaje emoționante.

Mihai Constantinescu

Cântărețul Mihai Constantinescu a murit la 73 de ani

În seara de 29 octombrie 2019, Mihai Constantinescu s-a stins din viață la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Cântărețul avea 73 de ani și a suferit un stop cardio-respirator fatal.

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu se află în stare stabilă după stopul cardio-respirator de luni seară

Mihai Constantinescu se află de luni seară la spitalul Floreasca, în urma unui stop cardio-respirator. Este conectat la aparate care îi susțin pulsul iar starea lui este în acest moment stabilă, după cum declară soția sa Simona Secrier.

CLOSE
CLOSE