Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu este un cântăreț și compozitor român care a fost foarte popular în anii '70- '80, în generația din care au făcut parte și Dan Spataru, Aurelian Andreescu sau Cornel Constantiniu.

S-a născut în 1964, și-a început cariera în muzică făcând parte din Corul Radio, după care s-a alăturat formațiilor Mondial în 1964 și Modern Grup.

Succesul în fața publicului l-a dobândit odată cu cariera solo și alături de alți cântăreți iubiți ai vremurilor: Olimpia Panciu si Marius Teicu. Anastasia Lazariuc este și ea o cântăreață alături de care Mihai Constantinescu a cântat și crescut în popularitate.

"O lume minunată" și "Iubiți și câinii vagabonzi" sunt două dintre cele mai populare piese pentru care Mihai Constantinescu a devenit iubit.

A scris și înregistrat albume din 1974 și până în anul 2000, compunând în acest timp și pentru alți artiști și mergând în turnee internaționale.

Următoarele evenimente cu Mihai Constantinescu


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu se află în stare stabilă după stopul cardio-respirator de luni seară

Mihai Constantinescu se află de luni seară la spitalul Floreasca, în urma unui stop cardio-respirator. Este conectat la aparate care îi susțin pulsul iar starea lui este în acest moment stabilă, după cum declară soția sa Simona Secrier.

CLOSE
CLOSE