Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mihai Constantinescu se află în stare stabilă după stopul cardio-respirator de luni seară

Mihai Constantinescu se află de luni seară la spitalul Floreasca, în urma unui stop cardio-respirator. Este conectat la aparate care îi susțin pulsul iar starea lui este în acest moment stabilă, după cum declară soția sa Simona Secrier.

Publicat

pe

Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu │ FOTO: www.facebook.com

Cântărețul și compozitorul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a ajuns luni seară la spitalul Floreasca din București după ce a suferit un stop cardio-respirator, al treilea din ultimii 11 ani. Cântărețul a trecut prin două intervenții chirurgicale pentru probleme cardio-vasculare în 2008 și 2017.

Mihai Constantinescu a ajuns la spital după ce soția sa, Simona Secrier, a constatat că nu mai respiră și a chemat salvarea. A fost resuscitat timp de 10 minute, dus la spital și conectat la aparate care să îi stabilizeze pulsul. A fost declarat ca fiind în comă și susținut de aparate de luni seară, iar astăzi, soția sa a declarat pentru Mediafax că starea sa este stabilă.

Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea.

Solistul Adrian Daminescu, colegul și prietenul lui Mihai Constantinescu își declară susținerea și invită pe toți cei care îl iubesc să facă la fel:

Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el

În noaptea de 14 spre 15 mai, Simona Secrier a inițiat o rugăciune colectivă pentru soțul său, la care au fost invitați să se alăture toți cei care au văzut mesajul online. Aceeași inițiativă de rugăciune colectivă s-a derulat și pentru Gabriel Cotabiță, la momentul stopului cardio-respirator din 2015, după care cântărețul și-a revenit.

Comentează

Trending