Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Prietenii sunt prieteni la Sala Radio

Raportează erori Data: miercuri, 13 martie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Radio,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Concertul caritabil "Prietenii sunt prieteni" are loc la Sala Radio pe 13 martie 2019, cu participarea celor mai importante nume ale muzicii ușoare românești.

Bilete concert "Prietenii sunt prieteni" la Sala Radio

  • Categoria A - 90 lei
  • Categoria B - 75 lei

La inițiativa lui Adrian Daminescu în semn de solidaritate cu colegul lor, artistul Florin Apostol, a cărui locuință a ars recent aproape în totalitate, stele veritabile ale muzicii ușoare românești și-au anunțat participarea la concertul caritabil "Prietenii sunt prieteni".

Luminița Anghel, Corina Chiriac, Monica Anghel, Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Adrian Daminescu, Mihai Constantinescu, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordăchioaie și Ovidiu Komornyk, cu participarea lui Ionel și Andrei Tudor Band, vor interpreta șlagăre nemuritoare ale ultimelor decenii și își vor încânta fanii într-un spectacol unic.

Concertul va fi prezentat de îndrăgita actriță Monica Davidescu, producătorul artistic al evenimentului fiind Adrian Daminescu.

Vezi mai multe știri și materiale despre Adrian DaminescuCorina ChiriacDaniel IordăchioaeLuminita AnghelMihai ConstantinescuMirabela DauerMonica Anghel

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE