Urmărește-ne în Social Media

world music

Prietenii sunt prieteni

Poster eveniment Prietenii sunt prieteni

Concertul caritabil "Prietenii sunt prieteni" are loc la Sala Radio pe 13 martie 2019, cu participarea celor mai importante nume ale muzicii ușoare românești.

Bilete concert "Prietenii sunt prieteni" la Sala Radio

  • Categoria A - 90 lei
  • Categoria B - 75 lei

La inițiativa lui Adrian Daminescu în semn de solidaritate cu colegul lor, artistul Florin Apostol, a cărui locuință a ars recent aproape în totalitate, stele veritabile ale muzicii ușoare românești și-au anunțat participarea la concertul caritabil "Prietenii sunt prieteni".

Luminița Anghel, Corina Chiriac, Monica Anghel, Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Adrian Daminescu, Mihai Constantinescu, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordăchioaie și Ovidiu Komornyk, cu participarea lui Ionel și Andrei Tudor Band, vor interpreta șlagăre nemuritoare ale ultimelor decenii și își vor încânta fanii într-un spectacol unic.

Concertul va fi prezentat de îndrăgita actriță Monica Davidescu, producătorul artistic al evenimentului fiind Adrian Daminescu.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 februarie 2019. Ref #121758

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.