Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Cântărețul Mihai Constantinescu a murit la 73 de ani

În seara de 29 octombrie 2019, Mihai Constantinescu s-a stins din viață la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Cântărețul avea 73 de ani și a suferit un stop cardio-respirator fatal.
Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu

Decesul lui Mihai Constantinescu a survenit marți seară în jurul orei 19:00. Medicii nu l-au mai putut resuscita după nou stop cardio-respirator. Artistul era în comă din luna mai 2019, fiind internat în urma unui stop cardio-respirator, al treilea din ultimii 11 ani. Pe 13 mai, el a fost descoperit fără suflare în locuința sa și transportat la spital unde a fost conectat la aparate.

Cântărețul mai trecuse prin două intervenții chirurgicale pentru probleme cardio-vasculare în 2008 și 2017.

RECOMANDARE: TOP 5 Cele mai iubite piese cântate de Mihai Constantinescu

Născut în București pe 4 ianuarie 1946, Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București și Școala Populară de Artă. A făcut parte din grupul Mondial și din trioul lansat de Titus Munteanu, alături de Olimpia Panciu și Marius Țeicu. Cariera sa este de marcată de cântecele pentru copii, precum "O lume minunată", "Păpușa",  "Cu creionul pe hârtie" samd, dar și de hitul-manifest "Iubiți și câinii vagabonzi". Alte melodii celebre care rămân în urma sa sunt: "Sus în deal", "Vitezomanul Gică", "Maria" (cu Anastasia Lazariuc), "Așa și așa" etc.

Citește mai multe despre Mihai Constantinescu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne va lansa un nou album solo în ianuarie 2020

Ozzy Osbourne a avut un an 2019 de care va vrea să uite cât mai curând, între probleme de sănătate...

Închide