Urmărește-ne în Social Media

rock

Warm up & after-party Manowar

Poster eveniment Warm up & after-party Manowar
 • Data
  vineri, 15 iunie 2012 - sâmbătă, 16 iunie 2012
 • Ora de începere
  22:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Légère Live Club,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  intrare liberă

Fanii care așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu regii metalului sunt invitați la petrecerea ce precede show-ul Manowar de pe scena OST Fest și celebrează lansarea noului album, The Lord Of Steel.

Petrecere Manowar

Warm up party-ul va avea loc în Légère Live Club și va însemna headbanging, concursuri și mult heavy metal.  Cei care iau parte la distracție vor putea câștiga produse oficiale, puse la dispoziție de Magic Circle Music și invitatii la OST Fest,  oferite de Project Events.

După concert, noaptea va continua, în stil Manowar, tot in Légère Live, la after party.

Intrarea pentru ambele party-uri va fi libera.

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 mai 2012. Ref #34853

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.