Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Manowar la OST Fest 2012

Conferința OST Fest de astăzi (16 martie), l-a avut drept invitat special pe Joey DeMaio - basistul trupei Manowar. El a anunțat că Manowar va urca pe scena OST Fest pe data 16 iunie la Romexpo. Detalii complete despre programul... Continuare »
Joey DeMaio (MANOWAR) la CityFM pe 3 iulie 2009, la prima venire în România (Foto: Infomusic.ro)

Joey DeMaio (MANOWAR) la CityFM pe 3 iulie 2009, la prima venire în România (Foto: Infomusic.ro)

Joey DeMaio la CityFM pe 3 iulie 2009, la prima venire în România (Foto: Infomusic.ro)

Joey DeMaio la CityFM pe 3 iulie 2009, la prima venire în România (Foto: Infomusic.ro)

Conferința OST Fest de astăzi (16 martie), l-a avut drept invitat special pe Joey DeMaio - basistul trupei Manowar. El a anunțat că Manowar va urca pe scena OST Fest pe data 16 iunie la Romexpo.

Detalii complete despre programul și prețul biletelor la OST Fest 2012.

Joey DeMaio a anunțat că și HolyHell, formația pentru care el este producător, va concerta pe scena OST Fest în aceeași zi.

În cadrul conferinţei Joey DeMaio a anunţat că odată cu concertul de la OST Fest va fi lansat şi cel mai nou album al trupei Manowar. Şi, mai mult de-atât pentru a răsplăti aprecierea publicului ce le-a fost alături de-a lungul carierei, trupa a pregătit o surpriză. Începând de astăzi primele 5000 de persoane care îşi achiziţionează un bilet pentru data de sâmbătă sau un abonament pentru întreg festivalul de pe www.biletoo.ro au şansa să îşi descarce gratuit cel mai nou album marca Manowar.

Pe scena festivalului OST Fest vor urca de asemenea şi Dimmu BorgirMötley CrüeMotorheadEuropeOverkillLake of TearsW.A.S.P., HollyHell şi Trooper.

Manowar - Die for Metal

Citește mai multe despre Joey DeMaioManowar
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OST FEST 2012 - Program complet

Vezi programul complet al OST FEST 2012 - festival rock ce va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la...

Închide