Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Todes Ballet la Sala Palatului

Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: marți, 16 iunie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: În urma intrării în vigoare a măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, spectacolul Todes Ballet a fost reprogramat pentru 16 iunie. 

Trupa rusească de dans modern și acrobatic, Todes Ballet, revine în România după opt ani cu cel mai nou spectacol, "#tobecontinued". Evenimentul va avea loc pe 26 martie, la Sala Palatului din București și face parte din turneul internațional de promovare a celui mai non-conformist show de dans marca Alla Duhova.

Bilete Todes Ballet la Sala Palatului - SOLD OUT

  • VIP - 360 lei
  • Categoria I - 290 lei
  • Categoria II - 230 lei
  • Categoria III - 170 lei
  • Categoria IV - 130 lei
  • Categoria V - 90 lei

Coregrafa Alla Duhova a realizat o nouă capodoperă, conform presei de specialitate, un nou spectacol uluitor, fermecător și unic. Două ore de perfecțiune a dansului care vor evidenția fuziunea dintre artiști și public.

Trupa Todes Ballet a fast înființată în anul 1987 prin contopirea singurei trupe feminine de breakdance din fosta URSS, "Experiment", condusă de Alla Duhova, cu o trupă masculină de dansatori de hiphop din Sankt Petersburg. Numele Todes înseamnă "mortal" și reprezintă un procedeu extrem din patinajul artistic cunoscut ca "spirala morții". Tânăra trupă s-a mutat la Moscova și în scurt timp a ajuns un fenomen; la începutul anilor '90 erau implicați deja peste 150 de dansatori care evoluau sub îndrumarea Allei Duhova în show-urile Todes Ballet. În anul 2011, Alla Duhova a fost decorată de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru meritele deosebite aduse imaginii țării sale.

În martie 2014, Todes a intrat într-o nouă era, odată cu inaugurarea, în centrul Moscovei, a propriului teatru privat, "Teatrul Todes al Allei Duhova". Acest eveniment major a marcat începutul unei noi ere în lumea dansului Todes. La scurt timp după inaugurare, teatrul Todes a fost inclus în lista obiectivelor turistice din Moscova. În prezent la Teatrul Todes se joacă șapte spectacole unice printre care și cel mai nou show, cel care va fi prezentat și în România în luna martie a anului viitor, "#tobecontinued". Acest spectacol este caracterizat de către Alla Duhova ca fiind neobișnuit, non-standard, o provocare la arta dansului.

În 2017, la împlinirea a 30 de ani de activitate, Todes avea peste 100 de școli de dans în toată lumea și peste 45 mii de cursanți. De-a lungul timpului Todes a dansat în toată lumea, pe toate continentele, câștigând numeroase premii internaționale. Echipa de dansatori a creat capodopere în spectacole alături de cele mai mari nume din showbiz precum Michaal Jackson, Lady Gaga, Ricky Martin, Mariah Carey și mulți alții.

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE