Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Tarja Turunen la Opera Națională Română Cluj-Napoca

Afiș Concert Tarja Turunen Cluj Napoca 2015 Raportează erori Data: marți, 8 decembrie 2015Ora de incepere: 20:00 Loc: Organizator: Phoenix Entertainment
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pentru prima dată, Tarja Turunen a ales să concerteze în inima Transilvaniei și să-și prezinte cel mai recent proiect - recitalul “Ave Maria”. Astfel, publicul clujean este invitat să se lase fermecat pe 8 decembrie la Opera Națională de un show unic, de înaltă calitate artistică, o infuzie fină de magie a sărbătorilor de iarnă.

Totodată, artista a anunțat lansarea albumului “Ave Maria – En Plein Air” pe data de 11 septembrie care include 12 piese, printre care se număra și o variantă proprie și emoționantă a piesei “Ave Maria” pe care o vom putea asculta live, în premieră, în cadrul concertelor susținute în România.

Artista are programat concertul “Ave Maria” și pe 7 decembrie la Ateneul Român din București. Prin spectactolul de excepție “Ave Maria”, Tarja ne aduce mai aproape de magia Crăciunului alături de muzicienii extrem de talentați care o vor acompania pe scenă.

Tarja Turunen este recunoscută drept una dintre cele mai frumoase și reprezentative voci ale Finlandei. Artista a fost vocalista formației Nightwish de la înființarea trupei și până în 2005, dând voce unor piese devenite clasice ca “Wishmaster”, “Wish I Had an Angel” sau “Sleeping Sun”. Dupa despărțirea de trupă, Tarja a început o carieră solo, iar cu ajutorul unor instrumentiști de senzație , a lansat 4 albume de studio. Totodată, talentul și autoritatea sa muzicală i-au adus și rolul de jurat în popularul talent show “The Voice of Finland” (echivalentul Vocii Finlandei).

Bilete Concert Tarja Turunen în Cluj Napoca

  • Categoria I - 350 de lei
  • Categoria II - 250 de lei
  • Categoria III - 150 de lei

Vezi mai multe știri și materiale despre Tarja Turunen

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE