Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Omnium Gatherum / Heidra / L.O.S.T. la Rockstadt

Raportează erori Data: duminică, 6 octombrie 2019Ora de incepere: 18:00 Loc:
Rockstadt,
Brașov
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Omnium Gatherum va susține un concert la Rockstadt pe 6 octombrie 2019. Evenimentul face parte din turneul "The Burning Cold Continues ...". În deschidere vor cânta Heidra și L.O.S.T.

Bilete concert Omnium Gatherum / Heidra / L.O.S.T.

  • Earlybird - 30 lei

Omnium Gatherum s-a format în 1996 și a ieșit în evidență pe scena europeană de metal, cu o serie de demo-uri apreciate. Cu un sunet care a amestecat brutalitatea scandinavă a death metal-ului cu multă melodie și armonie, albumul de debut al trupei, "Spirits & August Light", a fost lansat în 2003, și a primit recenzii pozitive numeroase întreaga Europă. Finlandezii au continuat drumul în următorii ani, lansând o serie de albume care au explorat în continuare lumea unică compozițională a lui Markus Vanhala.

Începând cu anul 2004 și până în 2013, Omnium Gatherum a câștigat inerție și legiuni de noi fani, cu fiecare pas creativ și fiecare campanie succesivă de concerte. În 2015, Omnium Gatherum a lansat cel de-al șaptelea album, "Gray Heavens " fiind atât cea mai mare înregistrare până în prezent, cât și cea mai îndrăzneață expansiune a sunetului trupei. De la lansare, albumul i-a propulsat pe Vanhala și colegii săi - Joonas Koto (chitară), Jukka Pelkonen (voce), Erkki Silvennoinen (bass) și Aapo Koivisto (claviaturi) - în întreaga lume, cu spectacole în Europa, Asia și America de Nord.

Heidra este o trupă de metal din Copenhaga, care cântă un amestec de metal melodic, black și power cu subtilități tematice folclorice, coruri puternice și growluri brutale. Heidra are o experiență mare în scena de folclor / metal din Danemarca, cu o bază de fani stabilă și în continuă creștere.

Având o experiență îndelungată pe scena românească, formația L.O.S.T. a luat ființă în martie 2004. Trupa se poate lăuda cu numeroase concerte live foarte reușite și un nucleu de fani devotați, în continuă creștere. L.O.S.T. a cântat împreună cu trupe de renume internațional, printre care se numără Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall sau Moonspell.

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE