Urmărește-ne în Social Media

rock

Omnium Gatherum / Heidra / L.O.S.T.

Poster eveniment Omnium Gatherum / Heidra / L.O.S.T.
 • Data
  duminică, 6 octombrie 2019
 • Ora de începere
  18:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Rockstadt,
  Brașov
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Omnium Gatherum va susține un concert la Rockstadt pe 6 octombrie 2019. Evenimentul face parte din turneul "The Burning Cold Continues ...". În deschidere vor cânta Heidra și L.O.S.T.

Bilete concert Omnium Gatherum / Heidra / L.O.S.T.

 • Earlybird - 30 lei

Omnium Gatherum s-a format în 1996 și a ieșit în evidență pe scena europeană de metal, cu o serie de demo-uri apreciate. Cu un sunet care a amestecat brutalitatea scandinavă a death metal-ului cu multă melodie și armonie, albumul de debut al trupei, "Spirits & August Light", a fost lansat în 2003, și a primit recenzii pozitive numeroase întreaga Europă. Finlandezii au continuat drumul în următorii ani, lansând o serie de albume care au explorat în continuare lumea unică compozițională a lui Markus Vanhala.

Începând cu anul 2004 și până în 2013, Omnium Gatherum a câștigat inerție și legiuni de noi fani, cu fiecare pas creativ și fiecare campanie succesivă de concerte. În 2015, Omnium Gatherum a lansat cel de-al șaptelea album, "Gray Heavens " fiind atât cea mai mare înregistrare până în prezent, cât și cea mai îndrăzneață expansiune a sunetului trupei. De la lansare, albumul i-a propulsat pe Vanhala și colegii săi - Joonas Koto (chitară), Jukka Pelkonen (voce), Erkki Silvennoinen (bass) și Aapo Koivisto (claviaturi) - în întreaga lume, cu spectacole în Europa, Asia și America de Nord.

Heidra este o trupă de metal din Copenhaga, care cântă un amestec de metal melodic, black și power cu subtilități tematice folclorice, coruri puternice și growluri brutale. Heidra are o experiență mare în scena de folclor / metal din Danemarca, cu o bază de fani stabilă și în continuă creștere.

Având o experiență îndelungată pe scena românească, formația L.O.S.T. a luat ființă în martie 2004. Trupa se poate lăuda cu numeroase concerte live foarte reușite și un nucleu de fani devotați, în continuă creștere. L.O.S.T. a cântat împreună cu trupe de renume internațional, printre care se numără Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall sau Moonspell.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 iunie 2019. Ref #125150

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.