Urmărește-ne în Social Media

pop

Lora

Poster eveniment Lora

Pe 23 august, Lora, una dintre cele mai talentate și apreciate artiste ale momentului, te invită să te distrezi alături de ea într-un show incendiar la FamilyFest Island, insula de pe Lacul Fundeni. "Floare la ureche, "Ne împotrivim", "Bine Mersi" sunt doar câteva hituri pe care le vetț asculta și fredona alături de artistă.

Bilete concert Lora la FamilyFest Island

  • 264,88 lei - Fanul Înrăit Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 211,9 lei - VIP Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 148,33 lei - Acces General Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 47,68 lei - Acces General - Bilet individual valabil pentru 1 pers (bilete la tariful pentru o persoană, puteți găsi și la intrare, în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile)

Capacitatea maximă este de 500 de locuri. Evenimentul va fi organizat respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă.

Reguli de acces:

  • La intrarea în locație sunteți rugați să purtați mască de protecție. Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție.
  • Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului, care va avea loc în aer liber.
  • Se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori.

În peste 15 ani de carieră, Lora a lansat o mulțime de hit-uri și a avut doar colaborări de succes cu nume importante ale industriei muzicale din România. Dintre acestea amintim:"Ne împotrivim", "Singuri în doi" (feat. Peter Pop), "Puișor" "Bine Mersi" (feat. Doddy), "Floare la ureche", "Rămas Bun", "Soare Negru" sau "Dor să te ador" alături de Doddy.

În luna aprilie artista ne-a prezentat noul său album – "Despre demoni şi iertare",  cel de-al doilea material discografic din cariera solo.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 august 2020. Ref #134182

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.