Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lora vorbește "Despre Demoni şi Iertare": "Este despre toată presiunea pe care am pus-o pe mine din dorinţa de a fi un om perfect"

Lora a lansat cel de-al doilea album de studio din carieră, un material izvorât din momente de introspecție, reproș, conștientizare și alinare. Noul disc al artistei se numește "Despre Demoni şi Iertare" și conține 13 melodii.

Publicat

pe

Videoclip Lora tu si Ea
Videoclip Lora tu si Ea │ FOTO: Lora

De la un single la altul, Lora demonstrează că este un artist cameleonic, dornic să exploreze cât mai multe nuanțe și stiluri muzicale. Prin noul album "Despre demoni şi iertare", Lora se camuflează încă o dată, trecând de la balade emoţionante la adevărate imnuri pentru petreceri.

""Despre Demoni şi Iertare", introspecţie şi alinare, este despre tot ce nu am putut eu să iert la mine, tot ce mi-am reproşat, toată presiunea pe care am pus-o pe mine din dorinţa de a fi un om perfect, crezând ca acesta este unul dintre cele mai nobile scopuri în viaţă", declară Lora.

Încă de pe coperta albumului, o putem regăsi în două ipostaze; Lora – cea creată de media, reprezentată de blondă şi Laura – cea care reprezintă conştiinţa (bruneta). Parcurgând şi tracklistingul materialului, cele două laturi sunt evidenţiate şi prin cele 13 melodii, de la hituri ca "Rămas bun" sau "Cinci", până la piese noi ca "Te rog" sau "Îmi cer iertare".

Albumul "Despre demoni şi iertare" dezvăluie şi noul logo al artistei - o imagine răvăşitoare cu elemente în strânsă legătură cu titlul albumului - o scrisoare către fanii ei, dar şi un QR code care, odată scanat, duce către un video-confesiune, cu Lora şi Laura supuse unui test poligraf.

Lora a lansat albumul în cadrul unui eveniment, la care au participat jurnalişti, prieteni artişti, oameni din media sau din industria muzicală, dar și mulţi prieteni şi fani. Nicole Cherry, Adda, Cornel Ilie (Vunk) Randi, Nico, Anastasia, Ester Peony, Cove, Corina Caragea, Misha, Celia, Edward Sanda, Mellina, Seredinschi, Amir, dar şi multi alţii, au sărbătorit alături de LORA lansarea noului album.

Tracklist "Despre Demoni şi Iertare" - Lora:

  1. I Know
  2. Valul
  3. Lume (feat. Sergiu Ferat)
  4. Rămas Bun
  5. Pleacă
  6. Te rog
  7. Cinci
  8. Până în rai (feat. Shift)
  9. Tu şi ea
  10. Soare negru
  11. Îmi cer iertare
  12. Rădăcini
  13. Bonus Track: Dor să te ador (Doddy feat. Lora)

Lora este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi hituri ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Floare la ureche", "Cinci" sau "Bine mersi" (alături de Doddy), piese ce au ajuns pe primele poziţii în toate topurile muzicale.

Începutul anului 2019 a fost marcat de lansarea "Tu şi ea", track ce se regăseşte şi pe albumul "Despre demoni şi iertare".

Comentează

Trending