Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Lora vorbește "Despre Demoni şi Iertare": "Este despre toată presiunea pe care am pus-o pe mine din dorinţa de a fi un om perfect"

Lora a lansat cel de-al doilea album de studio din carieră, un material izvorât din momente de introspecție, reproș, conștientizare și alinare. Noul disc al artistei se numește "Despre Demoni şi Iertare" și conține 13 melodii.
Videoclip Lora tu si Ea

Videoclip Lora tu si Ea │ FOTO: Lora

De la un single la altul, Lora demonstrează că este un artist cameleonic, dornic să exploreze cât mai multe nuanțe și stiluri muzicale. Prin noul album "Despre demoni şi iertare", Lora se camuflează încă o dată, trecând de la balade emoţionante la adevărate imnuri pentru petreceri.

""Despre Demoni şi Iertare", introspecţie şi alinare, este despre tot ce nu am putut eu să iert la mine, tot ce mi-am reproşat, toată presiunea pe care am pus-o pe mine din dorinţa de a fi un om perfect, crezând ca acesta este unul dintre cele mai nobile scopuri în viaţă", declară Lora.

Încă de pe coperta albumului, o putem regăsi în două ipostaze; Lora – cea creată de media, reprezentată de blondă şi Laura – cea care reprezintă conştiinţa (bruneta). Parcurgând şi tracklistingul materialului, cele două laturi sunt evidenţiate şi prin cele 13 melodii, de la hituri ca "Rămas bun" sau "Cinci", până la piese noi ca "Te rog" sau "Îmi cer iertare".

Albumul "Despre demoni şi iertare" dezvăluie şi noul logo al artistei - o imagine răvăşitoare cu elemente în strânsă legătură cu titlul albumului - o scrisoare către fanii ei, dar şi un QR code care, odată scanat, duce către un video-confesiune, cu Lora şi Laura supuse unui test poligraf.

Lora a lansat albumul în cadrul unui eveniment, la care au participat jurnalişti, prieteni artişti, oameni din media sau din industria muzicală, dar și mulţi prieteni şi fani. Nicole Cherry, Adda, Cornel Ilie (Vunk) Randi, Nico, Anastasia, Ester Peony, Cove, Corina Caragea, Misha, Celia, Edward Sanda, Mellina, Seredinschi, Amir, dar şi multi alţii, au sărbătorit alături de LORA lansarea noului album.

Tracklist "Despre Demoni şi Iertare" - Lora:

 1. I Know
 2. Valul
 3. Lume (feat. Sergiu Ferat)
 4. Rămas Bun
 5. Pleacă
 6. Te rog
 7. Cinci
 8. Până în rai (feat. Shift)
 9. Tu şi ea
 10. Soare negru
 11. Îmi cer iertare
 12. Rădăcini
 13. Bonus Track: Dor să te ador (Doddy feat. Lora)

Lora este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi hituri ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Floare la ureche", "Cinci" sau "Bine mersi" (alături de Doddy), piese ce au ajuns pe primele poziţii în toate topurile muzicale.

Începutul anului 2019 a fost marcat de lansarea "Tu şi ea", track ce se regăseşte şi pe albumul "Despre demoni şi iertare".

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Lora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul album al lui Billie Eilish a debutat în fruntea topului Billboard 200

Așa cum criticii anticipaseră chiar după prima zi de la punerea în vânzare a albumului lui Billie Eilish, LP-ul de...

Închide