Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

LIFE IN COLOR la Plaja Loft din Mamaia

Raportează erori Data: sâmbătă, 12 iulie 2014- duminică, 13 iulie 2014Ora de incepere: 21:00 Loc:
Plaja Loft din Mamaia,
Constanța 68704
Organizator: Events

LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, pentru prima oara în România. Pe 12 iulie, turneul UNLEASH se dezlănțuie pe plaja Loft din Mamaia.

Șase tone de vopsea fluorescentă și-au făcut deja intrarea în Mamaia. Pe plaja LOFT se ridică deja scena de unde Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra și Dan Fințescu & OLiX (Partydul Kiss FM) vor încinge sâmbătă cea mai trăznită petrecere a verii: Life In Color Romania.

RECOMANDARE: InfoMusic i-a telefon lui Roger Sanchez, ascultă conversația noastră

Programul / ora de începere LIFE IN COLOR

Seara va fi deschisă de Edi P., câștigătorul concursului de talente organizat de Life in Color, Wavo și Fundația Events for you.

Porțile Loft se deschid la ora 21:00, iar petrecerea ține până la ora 05:00 dimineața. Inițial programați cu un set la mijlocul nopții, componenții Djs from Mars n-au mai putut ajunge în România din motive obiective.

Line-up Life In Color din Mamaia:

  • Roger Sanchez
  • Adventure Club
  • Ernesto Ferreyra
  • DJs from Mars

Giganticele tunuri cu vopsea bat până la peste 40 de metri distanță, așa că seara va fi explozivă la propriu. Pentru un surplus de amuzament, vopselele pot fi achiziționate și la intrare, la doză. Vopselele folosite sunt 100% non-toxice și se spală foarte ușor cu apă. Nu pătează hainele, părul, pielea. Participanții sunt sfătuiți să poarte haine albe, pentru a obține maximul de efect din experiența Life în Color. Așa că lasă la o parte toate grijile, vino să fii liber, fii tu însuți și dezlănțuie-te la butoane... în culori!

După un an 2013 absolut fabulos, care s-a încheiat cu un festival în Miami la care 25 000 de oameni au dansat până la epuizare, LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, s-a întors și se pregătește să revoluționeze 2014 cu turneul UNLEASH! Oferindu-le evadarea perfectă din viața de zi cu zi, LIFE IN COLOR unește oamenii din întreaga lume într-o noapte magică. Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) și Committee Entertainment, LIFE IN COLOR înseamnă conexiune - prin muzică, pasiune, și mai ales, culoare.

"E ca un spectacol Cirque du Soleil la care se adaugă seturile celor mai buni DJ internaționali, acrobații la înălțime, și cel mai important, vopsele!", spun organizatorii despre LIFE IN COLOR. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea sau pielea), lasere spectaculoase, artificii, o producție impresionantă, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH.

Bilete la petrecerea Life In Color din Mamaia:

  • Pre-sale: în perioada 15 aprilie – 15 mai, biletele sunt disponibile la preţul promoțional de 80 de lei.
  • Începând cu data de 16 mai până în preziua concertului, bilete costă 100 lei.
  • Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 130 lei.
  • Biletele VIP nu fac obiectul promoției și sunt disponibile la prețul de 500 lei.

Vezi mai multe știri și materiale despre Roger Sanchez

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE