Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Ineffable la Hard Rock Cafe

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: marți, 14 aprilie 2020Ora de incepere: 21:30 Loc:
Hard Rock Cafe,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Concertul Ineffable de la Hard Rock Cafe a fost ANULAT!

Trupa Ineffable te invită pe 14 aprilie la Hard Rock Cafe, la un concert de fusion-jazz, ce marchează ieșirea pe piață a primului lor album. Lansat sub titlul "Neon", materialul cuprinde compoziții proprii ce definesc identitatea trupei. În seara evenimentului li se va alătura și Petra Acker ca invitat special. Concertul va fi un mix între piesele din repertoriul Ineffable și prelucrări ale unor melodii celebre.

Bilete concert Ineffable la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă, în fața scenei) - 40 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 25 lei
  • Fără loc (în picioare) - 25 lei

Ineffable s-a format în vara anului 2016, la început ca trio, din trei elevi al Liceului de Artă Miercurea-Ciuc. După câteva concerte în cafenele, grupul a fost desemnat ca trupă de promovare a Festivalului de Jazz din Miercurea Ciuc. În luna iunie 2018 a obținut premiul special "Best Of"  în cadrul competiției din festivalul Jazz în the Park.

În ianuarie 2019. trupa a intrat în studio, pentru înregistrarea albumul de debut cu compoziții proprii, "Neon" care a fost publicat pe 31 martie online.
În februarie s-a lansat primul videoclip al trupei, în august un videoclip live session, iar în octombrie un videoclip artistic în colaborare cu ALLA. În noiembrie a apărut albumul și în format fizic.

În repertoriul trupei regăsim atât piese proprii, cât şi prelucrări jazz cu influenţe soul, neo-soul, R&B, pop, hip-hop, progresiv. Membrii trupei sunt: Regián Réka Kata – voce, flaut; Lukács Márton-Örs – clape; Szereceán Tihamér –chitară bas/SynthBass și Szereceán Osszián – tobe.

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE