Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ineffable la Hard Rock Cafe

Raportează erori

ACEST EVENIMENT A FOST ANULAT

Data: marți, 14 aprilie 2020Ora de incepere: 21:30 Loc:
Hard Rock Cafe,
București 27437
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

UPDATE: Concertul Ineffable de la Hard Rock Cafe a fost ANULAT!

Trupa Ineffable te invită pe 14 aprilie la Hard Rock Cafe, la un concert de fusion-jazz, ce marchează ieșirea pe piață a primului lor album. Lansat sub titlul "Neon", materialul cuprinde compoziții proprii ce definesc identitatea trupei. În seara evenimentului li se va alătura și Petra Acker ca invitat special. Concertul va fi un mix între piesele din repertoriul Ineffable și prelucrări ale unor melodii celebre.

Bilete concert Ineffable la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă, în fața scenei) - 40 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 25 lei
  • Fără loc (în picioare) - 25 lei

Ineffable s-a format în vara anului 2016, la început ca trio, din trei elevi al Liceului de Artă Miercurea-Ciuc. După câteva concerte în cafenele, grupul a fost desemnat ca trupă de promovare a Festivalului de Jazz din Miercurea Ciuc. În luna iunie 2018 a obținut premiul special "Best Of"  în cadrul competiției din festivalul Jazz în the Park.

În ianuarie 2019. trupa a intrat în studio, pentru înregistrarea albumul de debut cu compoziții proprii, "Neon" care a fost publicat pe 31 martie online.
În februarie s-a lansat primul videoclip al trupei, în august un videoclip live session, iar în octombrie un videoclip artistic în colaborare cu ALLA. În noiembrie a apărut albumul și în format fizic.

În repertoriul trupei regăsim atât piese proprii, cât şi prelucrări jazz cu influenţe soul, neo-soul, R&B, pop, hip-hop, progresiv. Membrii trupei sunt: Regián Réka Kata – voce, flaut; Lukács Márton-Örs – clape; Szereceán Tihamér –chitară bas/SynthBass și Szereceán Osszián – tobe.

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE