Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă un album și o invitație dublă la concertul OCS din Control de pe 21 noiembrie Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Green Hours Jazz Fest 2019 la Green Hours

Raportează erori Data: joi, 23 mai 2019- duminică, 26 mai 2019Ora de incepere: 18:30 Loc:
Green Hours,
București 70822

Cea de-a unsprezecea ediție Green Hours Jazz Fest va avea loc în perioada 23-26 mai 2019 în grădina Green Hours jazz-cafe.

Bilete Green Hours Jazz Fest 2019

  • Bilet pe zi - 75 lei

Program Green Hours Jazz Fest 2019

Joi, 23 mai, de la 18:30

  •  Laura's Five (RO/CO)

Laura Benedek (bass), Sergiu Bivol (trompetă), Lucas Contreras (chitară), Sergiu Chirileasă (pian), Gabi Matei (tobe).

Sound-ul pe care îl propun cei cinci tineri muzicieni este modern, fresh, actual și pozitiv, sugerând parcă o rază de lumină și speranță pentru lumea haotică în care trăim. Pe scurt: 50 de minute de compoziții originale cu influențe londoneze.

  • Maria Răducanu - Michael Griener (RO/DE)

Un insolit duo voce / baterie care, datorită nivelului artiștilor care vi-l propun - și a îndelungatei lor colaborări în diverse alte formule, devine o certă valoare concertistică pe cale de consacrare internațională.

Vineri, 24 mai, de la 18:30

  • Aly Keïta/Jan Galega Brönnimann/Lucas Niggli (CDI/CH)

Trio-ul amestecă repertoriul tradițional african cu jazzul occidental, improvizația și ritmurile africane. Această "Brotherhood of vibes and grooves" va trimite publicul prezent într-o călătorie muzicală neobișnuită.

  • Antonio Raia/Renato Fiorito (IT)

Mutându-se în jurul și în spațiul dintre cele 10 microfoane plasate de către inginerul de sunet și compozitorul electro-acustic Renato Fiorito, saxofonul lui Raia este brut și impetuos, în același timp poetic și romantic.

Sâmbătă, 25 mai, de la 18:30

  • Bartosz Dworak Quartet (PL)

Particularitatea quartetului este elaborarea unei muzici spațiale și plină de culoare, puternic înrădăcinată în jazz-ul mainstream, dar transformată într-o creație specială de jazz modern, cu o notă subtilă de folk polonez. Liderul gruuplui, Bartosz Dworak, este pe primele poziții în sondajul cititorilor Jazz Forum - JAZZ TOP în anii 2015, 2016 & 2017, alături de celebrități precum Adam Bałdych și Michał Urbaniak.

  • Takase/Weber/Griener (JP/CH/DE)

Pentru a doua oară în București, după prezența la ediția din 2015 a Jazz in Church Festival, legendara muziciană Aki Takase e pregătită să surprindă publicul bucureștean alături de mai tinerii consacrați Christian Weber și Michael Griener.

Duminică, 26 mai, de la 18:30

  • Petros Klampanis Trio (GR/EE/PL)

Al patrulea album în nume propriu al multipremiatului compozitor și basist grec stabilit la NY, Petros Klampanis, încununează rezultatul multor ani de concerte, înregistrări, călătorii și turnee cu prietenii, dar mai ales apreciații muzicieni Kristjan Randalu și Bodek Janke.

  • Month of Sundays [AT]

În compozițiile lor, tinerii artiști țintesc un nivel înalt al detaliilor și pun accentul pe o coordonare bine gândită între conținutul muzical și forma sa, care se întinde de la muzică minimalistă, la post rock și jazz. Evitând orice tentație de a se remarca în calitate de soliști,  își conduc audiența într-o stare de reflecție printr-un set de compoziții atent aranjate, misterioase, aproape nepământești.

Calendar concerte

<< nov. 2019 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE