Urmărește-ne în Social Media

rock

E.M.I.L.

E.M.I.L.
 • Data
  vineri, 5 aprilie 2019
 • Ora de începere
  21:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Fabrica,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

E.M.I.L. revine în Club Fabrica cu un concert ce are loc pe 5 aprilie 2019, de la ora 21:00. În deschidere va cânta Zero Fox Given.

Bilete concert E.M.I.L. în Club Fabrica

 • Presale - 30 lei

Formația E.M.I.L. a luat naștere în martie 2000 și adoptă stilul punk-rock (second wave) foarte popular în Statele Unite, cu influențe din aceeași zonă: ska, reggae, dub, upsteady. Încă de la început, pentru E.M.I.L. au existat două mari influențe muzicale: Green Day și Sublime - două trupe fundamentale pentru dezvoltarea stilului punk-rock/ska. De-a lungul anilor, trupa a participat la numeroase festivaluri, iar după mai mult de un deceniu de punk, muzica celor de la E.M.I.L. menține același ritm pentru fiecare generație de oameni care a stat în fața scenei la concertele lor.

Formația a urcat pe scenele multor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (București), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinești) și altele. Are la activ patru albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015, "I M E N S".

În noiembrie 2017 E.M.I.L. a revenit cu un nou videoclip, "Camarazi", care a fost filmat în cadrul unul live performance special alături de fanii trupei. Au urmat "Cosmos" în septembrie 2018, "Încrederea E Un Joc" în decembrie 2018, iar ultimul se numește "Linii De Text" și a văzut lumina zilei la începutul lui martie 2019.

E.M.I.L. înseamnă: Sorin Bădulescu (voce), Vlad Staricu (voce), Gabi Georgescu (chitară), Andrei Stoianovici (chitară), Barbu Niculae (bas) și Chester (tobe).

Zero Fox Given este cea mai nouă trupă de pop-punk de pe scena românească. Este puternic influențată de nume precum E.M.I.L. și Pistol Cu Capse, dar și de trupe ca Neck Deep și Four Year Strong, ce au o amprentă de „new wave pop-punk”. Piesele trupei au tonuri melodice, dar rapide.

Zero Fox Given înseamnă: Mihai Părchișanu (voce), Mihai Cristian (chitară, backing vocals), Florin Burlacu (chitară, backing vocals), Bogdan Dumitrescu (bas, backing vocals), Reynard (tobe).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 martie 2019. Ref #122407

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.