Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

ANULAT - Best of Los Vivancos la Sala Palatului

Los Vivancos Raportează erori

ACEST EVENIMENT A FOST ANULAT

Data: marți, 22 decembrie 2015Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

Los Vivancos, cea mai iubită trupă de dansatori de flamenco din lume, îi invită pe toti iubitorii dansului și muzicii spaniole să asiste la una dintre cele mai spectaculoase producții artistice din portofoliu. Spectacolul „Best of Los Vivancos” se va desfășura în data de 22 decembrie la Sala Palatului din capitală, începând cu orele 19:30 și reprezintă cu siguranță un cadou minunat, perfect armonizat cu atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Flamenco, balet, dans contemporan, folclor, arte martiale, acrobație, magie, circ, decor impunător, o punere în scena fascinantă, o garderobă cu un design exclusivist și un repertoriu muzical unic, sunt ingredientele show-ului excepțional, ovaționat de milioane de spectatori din intreaga lume.

Sub privirile spectatorilor de la Sala Palatului, cei șapte frati cu energie debordantă și flexibilitate surprinzătoare, reuniți sub numele de Los Vivancos, vor evolua în cea mai complexă producție artistică, prezentată la nivel mondial sub titulatura, ”Best Of Los Vivancos”, un show atractiv, cu o originalitate aparte, al cărui concept s-a concretizat prin fuziunea între cele mai bune părți ale ultimelor două producții, "7 Hermanos" și "Aeternum".

Los Vivancos, vorbesc cel puțin patru limbi străine și cântă la cel puțin două instrumente fiecare, fiind capabili să scrie și să-și compună propriile melodii originale. Ca artiști individuali, au colaborat cu Rafael Aguilar, Baletul Regal Scotian ți Joaquín Cortés.
În pragul Crăciunului, la București, cei șapte frați Los Vivancos vor scrie o nouă pagină în istoria carierei lor artistice! ”The Best of Los Vivancos” un show flamenco pe care nu trebuie să îl ratați.

Vezi mai multe știri și materiale despre Los Vivancos

Calendar concerte

<< iun. 2019 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE