Urmărește-ne în Social Media

rock

Adam’s Nest & BlueVelvet

Poster eveniment Adam’s Nest & BlueVelvet

Pe 8 iulie, trupele Adam’s Nest și BlueVelvet vor concerta pe scena din Expirat Halele Carol. Evenimentul face parte din seria CONCRETE Open Air.

Bilete concert Adam’s Nest & BlueVelvet în Expirat

  • Acces General - 50 lei

Reguli de acces:

  • Concertul respectă noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.
  • Organizatorii roagă toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui test RT-PCR sau test rapid Antigen. Pentru cei sub 12 ani, organizatorii recomandă și încurajează realizarea unui test, dar având în vedere că în reglementările actuale nu este specificat nicăieri că cei mici trebuie testați, părinții nu pot fi obligați să facă acest lucru. În schimb, dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.
  • Organizatorii au limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să respecte limita de capacitate impusă (o persoană pe fiecare 2 metri pătrați). Sunteți rugați să mențineți distanțarea socială față de ceilalți participanți la concert. Loc este suficient pentru toată lumea.  Dacă spațiul din fața scenei devine aglomerat, îți poți căuta loc și în spatele ei, acolo va fi montat un ecran LED pe care se poate urmări concertul.
  • Organizatorii vor respecta cu strictețe orele de open doors, orele de începere și încheiere a concertului, așa sunteți rugați să ajungeți la timp pentru a-i ajuta să gestioneze în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
  • Sunteți rugați să respectați toate normele în vigoare, să purtați masca și să respectați regulile de distanțare socială atunci când sunteți la acces, sau la bar și să aveți grijă de voi și de cei din jur.

Adam's Nest a apărut în vara anului 2017 în Iași ca un duo alternative-acustic. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului "Adam's Nest", formația a prins contur, a adunat membri noi, și a început să-și facă prezența pe scenele festivalurilor din țară. În vara lui 2020, trupa a lansat "Irezistibil", primul album full al trupei, cu 10 piese cât zece zile petrecute pe drum între festivaluri și concerte în vara lui 2018 și vara lui 2019.

Adam’s Nest înseamnă Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară), Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Gabriel Belscescu (bass), Andrei Hâncu (tobe).

BlueVelvet e un un mix de emoții, intrigă și poezie, completat de un sound alternativ, cu influențe trip-hop, made in Cluj. Trupa s-a format în 2016, în urma unor sesiuni acustice, după care, în 2018, s-au făcut modificări majore în structura pieselor, textele începând să fie scrise în limba română, sound-ul fiind unul electric. BlueVelvet înseamnă Marieta Manolache, Liviu Ichim, Tarfin Chiorean, Szabolcs Antal și Adrian Buzatu.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iulie 2021. Ref #140293

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.