Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Agenda de concerte și evenimente muzicale

Vezi evenimentele pe următoarele luni listate în pagini dedicate: concerte iulie 2020, concerte august 2020. Selecțiile InfoMusic: concertele rock | cele mai importante concerte | concertele din week-end

Caută un concert:

Todes Ballet

Todes Ballet la Sala Palatului

Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: marți, 16 iunie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: În urma intrării în vigoare a măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, spectacolul Todes Ballet a fost reprogramat pentru 16 iunie. 

Trupa rusească de dans modern și acrobatic, Todes Ballet, revine în România după opt ani cu cel mai nou spectacol, "#tobecontinued". Evenimentul va avea loc pe 26 martie, la Sala Palatului din București și face parte din turneul internațional de promovare a celui mai non-conformist show de dans marca Alla Duhova.

Bilete Todes Ballet la Sala Palatului - SOLD OUT

  • VIP - 360 lei
  • Categoria I - 290 lei
  • Categoria II - 230 lei
  • Categoria III - 170 lei
  • Categoria IV - 130 lei
  • Categoria V - 90 lei

Coregrafa Alla Duhova a realizat o nouă capodoperă, conform presei de specialitate, un nou spectacol uluitor, fermecător și unic. Două ore de perfecțiune a dansului care vor evidenția fuziunea dintre artiști și public.

Trupa Todes Ballet a fast înființată în anul 1987 prin contopirea singurei trupe feminine de breakdance din fosta URSS, "Experiment", condusă de Alla Duhova, cu o trupă masculină de dansatori de hiphop din Sankt Petersburg. Numele Todes înseamnă "mortal" și reprezintă un procedeu extrem din patinajul artistic cunoscut ca "spirala morții". Tânăra trupă s-a mutat la Moscova și în scurt timp a ajuns un fenomen; la începutul anilor '90 erau implicați deja peste 150 de dansatori care evoluau sub îndrumarea Allei Duhova în show-urile Todes Ballet. În anul 2011, Alla Duhova a fost decorată de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru meritele deosebite aduse imaginii țării sale.

În martie 2014, Todes a intrat într-o nouă era, odată cu inaugurarea, în centrul Moscovei, a propriului teatru privat, "Teatrul Todes al Allei Duhova". Acest eveniment major a marcat începutul unei noi ere în lumea dansului Todes. La scurt timp după inaugurare, teatrul Todes a fost inclus în lista obiectivelor turistice din Moscova. În prezent la Teatrul Todes se joacă șapte spectacole unice printre care și cel mai nou show, cel care va fi prezentat și în România în luna martie a anului viitor, "#tobecontinued". Acest spectacol este caracterizat de către Alla Duhova ca fiind neobișnuit, non-standard, o provocare la arta dansului.

În 2017, la împlinirea a 30 de ani de activitate, Todes avea peste 100 de școli de dans în toată lumea și peste 45 mii de cursanți. De-a lungul timpului Todes a dansat în toată lumea, pe toate continentele, câștigând numeroase premii internaționale. Echipa de dansatori a creat capodopere în spectacole alături de cele mai mari nume din showbiz precum Michaal Jackson, Lady Gaga, Ricky Martin, Mariah Carey și mulți alții.

CLOSE
CLOSE