Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Gala Folk "Om bun" revine cu o nouă ediție la Sala Palatului

Gala Folk "Om bun", unul dintre cele mai importante evenimente folk ale anului, va avea loc pe 12 octombrie 2023 la Sala Palatului din București. Află ce artiști vor urca pe scenă și cât costă bilete.

Publicat

pe

Mircea Vintilă și Emeric Imre
Mircea Vintilă și Emeric Imre │ FOTO: capturi YouTube

Cu o tradiție de 12 ani, Gala Folk "Om bun" reunește și în acest an, într-un spectacol de excepție personalități marcante ale vieții artistice românești, muzicieni care au făcut istorie în industrie: Mircea Vintilă, Emeric Imre, Dinu Olărașu, Zoia Alecu, Maria Gheorghiu, Magda Pușcaș, Walter Ghicolescu, Radu Gheorghe, Cosmin Vaman și Daniel Iancu. Spectacolul va fi prezentat de Dana Panduru, iar regia artistică este semnată de omul de televiziune Cosmin Man.

Muzica folk este pentru români una de suflet, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul și linia melodică. Publicul de toate vârstele se regăsește cu ușurință în muzica folk și participă cu totul la spectacol, ceea ce face concertele speciale, fiind concerte de stare.

Şarmant, boem şi mereu animat de dragostea pentru muzică şi public, Mircea Vintilă este o figură emblematică a scenei folk-rock, ce îşi păstrează identitatea sonoră de aproape 50 de ani. În inconfundabilul univers sonor al cantautorului prinde viaţă Bucureştiul de altă dată, cu piese ca "Hanul lui Manuc", romantismul este la loc de cinste, în bijuterii sentimentale precum "Dragă Miruna",  dar nu lipsesc nici melodiile manifest, cum este cunoscuta "Vinovaţii fără vină". Solo, cu Pasărea Colibri, sau mai recent cu trupa Brambura, Mircea Vintilă rămâne mereu autentic.

Emeric Imre este unul dintre cei mai populari artiști ai muzicii folk. S-a lansat în urmă cu peste trei decenii şi de atunci este "Nebunul Alb" al folkului românesc. Artistul are la activ patru albume: "Nebunul Alb" (2006), "Târziu" (2012), "Iarna mea cu ochii mari" (2014) și "Jocul vieții" (2018).

Prețuri bilete Gala Folk "Om bun" 2023

Bilete pentru evenimentul Gala Folk "Om bun" 2023 se găsesc online, la prețuri ce variază între 100 și 190 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 12 octombrie 2023

Gala Folk "Om bun" 2023

Loc
Sala Palatului

Trending