Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

BØRNS a lansat EP-ul "Suddenly" - TRACKLIST

După o pauză de mai bine de cinci ani, BØRNS a revenit pe piața muzicală cu un nou material discografic. Albumul se numește "Suddenly" și conține șase piese.

Publicat

pe

Artwork album BØRNS "Suddenly"
Artwork album BØRNS "Suddenly" │ FOTO: captură YouTube / BØRNS

"Suddenly" este un material format din șase melodii. Discul a fost lansat oficial pe 28 iulie, prin casa de discuri Beautiful Glamorous. BØRNS mai are la activ alte două EP-uri - "A Dream Between” (2012) și "Candy" (2014), și două albume de studio - "Dopamine" (2015) și "Blue Madonna" (2018).

"Suddenly" a venit la o distanță de cinci ani de la ultimele piese noi. În septembrie 2018, BØRNS a fost acuzat de mai multe femei de manipulare și agresiune sexuală. Artistul a negat acuzațiile și a intrat într-un con de umbră până acum, când a lansat albumul în discuție.

"Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest lucru. Acest album a fost o oportunitate de a crea ceva diferit. Toate melodiile au fost înregistrate live pentru a captura un moment în timp. Sunt recunoscător să împărtășesc aceste momente cu voi", a transmis BØRNS.

BØRNS, pe numele real Garrett Clark Borns, este un cântăreț, compozitor și multi-instrumentist american. Născut și crescut în Grand Haven, Michigan, BØRNS a început să cânte din adolescență, iar în 2012 și-a lansat discul de debut, "A Dream Between". Artistul de 31 de ani a concertat pentru prima dată în România în 2016, în cadrul festivalului Summer Well.

TRACKSLIST "Suddenly"

  1. Suddenly
  2. Sad Face
  3. Wait
  4. Junk!
  5. Beautiful Glamorous Miserable Illusion
  6. Just In Case I Love You

Trending