Urmărește-ne în Social Media

Mano & Gregor - Look Into My Eyes

Trupa Mano & Gregor a lansat piesa "Look Into My Eyes", acompaniată de un videoclip prin care prezintă diversitatea, bogăția culturală și spiritul deschis al oamenilor din Cluj-Napoca. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Mano & Gregor, trupa lansată de Botond "Mano" Ráduly, fost concurent la Vocea României, a revenit în atenția ascultătorilor cu o nouă piesă - "Look Into My Eyes".

Videoclipul însoțitor a fost filmat în curtea Muzeului de Artă (Palatul Bánffy), pentru proiect strângându-se cele mai importante asociații civile, școli particulare, organizații non profit din Cluj-Napoca. Aproape 300 de persoane au fost prezente la filmare și au format un hashtag viu, simbolizând solidaritatea, unitatea comunității clujene.

Apoi, muzicienii și organizațiile au coborât un banner uriaș de pe partea laterală a Palatului Bánffy, vizavi de intrare, care a fost pictat de trupă împreună cu participanții. Scopul grupului Mano & Gregor a fost acela de a prezenta, prin intermediul videoclipului, organizațiile și comunitățile care fac acest oraș vibrant și mai plăcut de trăit, lucrând adesea în spatele culiselor în activitatea lor de zi cu zi.

PUBLICITATE
Comentarii