Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

KADEBOSTANY - Lovelace feat. Vassilina

KADEBOSTANY își lansează ultimul single al anului 2022, "Lovelace", în colaborare cu Vassilina. O piesă cu puternice influențe folk, "Lovelace" are o prezență elegantă și reușește să transmită emoții puternice. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

O combinație de ritmuri pop moderne și influențe folk, alături de vocea plină de sensibilitate a artistei Vassilina, originară din Grecia, "Lovelace" este genul de piesă care îți poate aduce liniștea interioară de care ai nevoie.

KADEBOSTANY este tipul de artist care transmite emoții prin fiecare lansare a sa, așa că nici de această dată artistul nu dezamăgește, ci reușește să inducă o stare profundă, printr-o piesă atipică: un mix perfect de ritmuri și stări.

KADEBOSTANY este un producător și compozitor care a reușit să capteze rapid atenția prin stilul său unic. Printre numeroasele single-uri care au câștigat admirația publicului se numără "Castle in the Snow", "Mind if I Stay", "Early Morning Dreams" și "Save Me".

Piesele lui KADEBOSTANY au acumulat peste 1 miliard de accesări pe YouTube, iar artistul a susținut peste 500 de spectacole live în peste 25 de țări, în ultimii ani.

Vassilina este o artistă și compozitoare din Grecia, stabilită în Londra. Aceasta a compus nenumărate piese pline de mister, cu influențe electronice dark. Primul său EP, "In-Soma", a fost lansat în martie 2018.

Trending