Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

SAGA Festival 2023 anunță programul pe zile; Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture se alătură lineup-ului

SAGA Festival se apropie cu pași repezi de cea de-a treia ediție, care va avea loc la Romaero între 23-25 iunie. Sunt așteptați peste 150.000 de festivalieri care se vor bucura de muzica a peste 100 de artiști, producția grandioasă, experiențele imersive și scenele spectaculoase. Te invităm să afli programul pe zile și muzicienii care au fost adăugați în lineup.

Publicat

pe

Joel Corry la Saga Festival pe 4 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

SAGA Festival anunță programul pentru cele 3 zile și prezintă artiștii care s-au alăturat lineup-ului pe lângă cei deja anunțați. Pentru prima dată în România, Elley Duhé vine să bucure publicul cu hit-urile care au propulsat-o în topurile radio și TV mondiale, dar și pe magazinele digitale unde are peste 1.9 miliarde de streamuri: "Middle of the Night", "Happy Now" cu ZEDD sau "Bad Memories" cu Meduza, James Carter și Fast Boy.

Robin Schulz, DJ-ul câștigător a peste 450 de premii gold, platinum și diamond, cu peste 20 de milioane de discuri vândute și peste 10 miliarde de streamuri, revine la Romaero cu un show special din care nu vor lipsi piese ca "Sugar", "Waves" și "Sun Goes Down".

DJ-ul numărul 11 în lume și DJ-ul House numărul 1, conform Top 100 DJ Mag, Vintage Culture, vine din Brazilia pentru prima dată la București, iar fanii SAGA vor avea parte de un set spectaculos, creat special pentru fanii din România. DJ-ul și producătorul a colaborat cu artiști precum Maxi Jazz, Rufus Du Sol, John Summit, Meduza, The Martinez Brothers & Louie Vega, Diplo, Roland Clark, Aurora, Solardo, Claptone, James Hype și alții.

Tot din Brazilia, direct la SAGA Festival, în premieră în România, Mochakk va urca pe scena Spark pentru o seară memorabilă alături de fanii care și-au dorit să îl vadă.

Program SAGA Festival 2023:

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift este împărțit după cum urmează:

Vineri, 23 iunie

  • Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă, 24 iunie

  • Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați

Duminică, 25 iunie

  • Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.

Bilete SAGA Festival 2023:

  • Biletele sunt disponibile online și pot fi cumpărate la prețuri speciale: prețul unui bilet de o zi pornește de la 40 de euro, iar abonamentele de 3 zile mai pot fi achiziționate în rate, cu payment plan de 25 de euro depozit doar în luna aprilie. În plus, există și categoria de Under 21 la prețul de 55 de euro pentru festivalierii cu vârsta sub 21 de ani, dar și categoria de bilete VIP.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 23 iunie 2023

SAGA Festival 2023

Loc
Romaero
Comentează

Emisiuni radio-tv

X Factor revine - Delia, Ștefan Bănică, Puya și Marius Moga sunt în juriu

Emisiunea X Factor revine anul acesta pe micile ecrane. Noul sezon aduce și o schimbare în componența juriului, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.

Publicat

pe

Juriu X Factor 2024
Juriu X Factor 2024 │ FOTO: Antena 1

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în viitorul sezon X Factor, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră. Cei care cred în ei, în talentul lor şi consideră că au factorul X sunt așteptați să se înscrie la casting și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al emisiunii.

"Sunt bucuroasă să vă anunţ că un nou X Factor stă să înceapă. Abia aştept să pornim în căutarea concurenţilor, să le ascultăm poveştile şi să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul, muzica e pasiune, dragoste şi inspiraţie pentru ceilalţi! Şi da, X Factor îţi poate schimba viaţa!", a declarat Delia, cel mai vechi jurat X Factor.

La rândul lui, Ştefan Bănică a dezvăluit:

"Mă bucur că se reia X Factor. Este al optulea sezon în care sunt jurat la această emisiune, iar rolul meu este același: să descopăr concurenți cât mai buni și să-i pun în valoare. X Factor este, pentru mine, o emisiune în care cred că vedeta este concurentul, și nu juratul. Avem o formulă nouă în juriu, cu Marius Moga și Puya, alături de mine și Delia. Sper să ne înțelegem și fiecare să vină cu experiența lui din muzică, acumulată de-a lungul anilor, s-o împărtășească concurenților și să fie un concurs cât mai spectaculos!"

Marius Moga și Puya se declară încântați de oportunitatea de a descoperi noi talente.

"Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!", a spus Puya.

Marius Moga a adăugat:

"De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui aceasta misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi si extraordinare. Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artişti sfaturi bazate pe experienta mea și să-i ajut să-şi găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca şi munca, perseverența și ambitia de a reuși!".

Motivul pentru care Loredana Groza nu se întoarce la masa juriului

Fanii emisiunii știu că Loredana era unul dintre membrii juriului X Factor, artista chiar câștigând cel mai recent sezon alături de Nick Casciaro. Însă, din cauza programului încărcat, Loredana s-a văzut nevoită să refuze invitația de a reveni în emisiune. Aceasta a transmis următoarele:

"Mă bucur că reîncepe X Factor după o pauză de mai bine de 2 ani! Chiar dacă ultimul sezon X Factor l-am câștigat cu echipa mea, cu părere de rău vă anunț că a trebuit să declin invitația Antenei 1 de a fi jurat în noul sezon din motive obiective, având deja alte angajamente simultan cu filmările show-ului: un film de lungmetraj, un nou album și nu în ultimul rând concertul meu aniversar Loredana "Forever" de la Sala Palatului! Succes tuturor!!"

Citește în continuare

Muzică nouă

Killa Fonic și Francis On My Mind colaborează pentru "Dernière Cigarette" - AUDIO

Killa Fonic și Francis On My Mind și-au unit forțele și au lansat "Dernière Cigarette", o piesă plină de senzualitate. Te invităm să o asculți în articol.

Publicat

pe

Artwork "Dernière Cigarette"
Artwork "Dernière Cigarette" │ FOTO: captură YouTube

Compusă de Cristian Prăjescu, pe versuri scrise de Killa Fonic și Francis On My Mind, "Dernière Cigarette" spune o poveste seducătoare despre atracție și dorință.

Creativitatea artistică, versatilitatea muzicală și sinceritatea brutală fac din Killa Fonic un artist unic în România. A debutat în proiectul Șatra B.E.N.Z. și a continuat să își construiască cariera solo, lansând până acum 10 albume de succes precum "Ramses 1989", "Lamă Crimă", "Emotiv Munteana", "Trendsetter" și "Osvaldo". Printre hiturile sale se numără "Bambolina" cu Carla's Dreams, "Miami Bici", "Go Gettas" cu Nane, Azteca și bbno$, "MAMBO", "Richie Rich", "NIMENI" și "Lucifer".

Colaborarea sa cu Delia pentru "Cum am știut" a fost un real succes, iar piesa "Miami Bici" a dominat clasamentele în 2020, fiind desemnată Top Romanian Track și ajungând pe locul #1 pe Apple Music și Spotify. "Brasileira", alături de RAVA, a adunat milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat locul #3 pe Spotify. Ultimele sale lansări includ albumul DnB "MAT-STHĀNI SARVA-BHŪTĀNI" și EP-urile experimentale "SS1000", "Rock This Way".

Francis On My Mind lansează melodii pop cu vibrații electro de la sfârșitul anului 2019. Deși piesele sale au un sound unitar, recognoscibil, artista refuză să fie încadrată într-un gen muzical standardizat. Single-ul "Functional Kind of Love" este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite direcția sa muzicală.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului "Circle of Love", care a fost ales Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în lista "New Music Friday" și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea "Swimming Pools", remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime - "The Summer I Turned Pretty" și "The End", care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. Printre cele mai recente piese lansate se numără "This is my time", "Asasin de suflet" (feat. DOC) și "Cămașa".

AUDIO: Francis On My Mind feat. Killa Fonic - "Dernière Cigarette"

Citește în continuare

Concerte & turnee

Program SAGA Festival 2024: în ce zile vor cânta headlinerii evenimentului?

Au mai rămas câteva zile până la cea de-a patra ediție a festivalului SAGA, ce va avea loc la Romaero în perioada 5-7 iulie. Toți iubitorii de muzică vor avea ocazia să asculte peste 150 de cântăreți, mulți dintre ei concertând pentru prima oară în România. Te invităm să afli când vor urca pe scenă artiștii tăi preferați.

Publicat

pe

SAGA Festival 2023
SAGA Festival 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Nicki Minaj va concerta pentru prima oară în România și va fi cap de afiș la SAGA Festival. Artista marchează o premieră în Europa de Est, adăugând România pe lista țărilor în care va cânta în cadrul turneului "Pink Friday 2 World Tour".

Alte premiere naționale la SAGA Festival 2024

Cântărețul și compozitorul israelian Dennis Lloyd, care a cucerit topurile cu piesa "Nevermind" din 2016 vine, de asemenea, pentru prima dată în România, pe scena SAGA 2024.

Nico Moreno, producătorul și DJ-ul de techno industrial în vârstă de 24 de ani, va ajunge și el pentru prima dată în țara noastră.

Pe scena SAGA vor urca și artiști care au fost prezenți la edițiile din anii trecuți, precum Armin van Buuren, Loreen, ARTBAT, James Hype, Indira sau Deborah de Luca.

Artiști români la SAGA Festival

România va fi reprezentată pe scena SAGA de anul acesta de artiști consacrați ca Smiley, Paraziții, Subcarpați, Mihail sau The Motans.

Program SAGA Festival 2024:

Vineri, 5 iulie

Mainstage

  • 18:00 - 18:55 - Manuel Riva
  • 19:00 - 20:00 - Smiley
  • 20:15 - 21:15 - Subcarpați
  • 21:30 - 22:15 - Loreen
  • 22:30 - 23:30 - Rita Ora
  • 23:45 - 23:55 - Saga Show
  • 23:55 - 01:10 - Sickick
  • 01:10 - 01:20 - Saga Drone Show
  • 01:20 - 02:30 - Hardwell
  • 02:35 - 04:00 - Will Sparks

Techno Stage

  • 22:00 - 23:30 - Pascal Jr.
  • 23:30 - 01:00 - Ida Engberg
  • 01:00 - 02:30 - Mau P
  • 02:30 - 05:30 - Deborah De Luca
  • 05:30 - 07:00 - I Hate Models

Urban Stage

  • 17:00 - 18:30 - Deejay Lovin
  • 18:30 - 20:00 - ZO
  • 20:00 - 20:45 - Marko Glass & BVCOVIA
  • 20:45 - 21:15 - Deejay Lovin
  • 21:15 - 22:00 - Vescan
  • 22:00 - 22:30 - Deejay Lovin
  • 22:30 - 23:30 - Șatra B.E.N.Z.
  • 23:30 - 00:00 - Deejay Lovin
  • 00:00 - 01:00 - Oscar
  • 01:00 - 01:30 - Deejay Lovin
  • 01:30 - 02:15 - IAN
  • 02:15 - 04:00 - Bad & Boujee

House Stage

  • 18:30 - 20:00 - Dobrikan
  • 20:00 - 21:30 - Baggi
  • 21:30 - 23:00 - Brad Brunner
  • 23:00 - 02:00 - Loco Dice
  • 02:00 - 04:00 - Syreeta

Bus Stage

  • 17:00 - 17:45 - ODC
  • 17:45 - 18:30 - Luka
  • 18:30 - 19:15 - Lxcian
  • 20:00 - 20:45 - Addi
  • 20:45 - 21:30 - Dulka
  • 21:30 - 22:15 - Anirii Vanilli
  • 22:15 - 23:00 - CIO:CIU
  • 23:00 - 23:45 - Just Eddie
  • 23:45 - 00:30 - Christian Thomson
  • 00:30 - 01:30 - Hutson
  • 01:30 - 02:30 - Hreez
  • 02:30 - 03:15 - Eric CRB
  • 03:15 - 04:00 - DJ Andrew
  • 00:40 - 04:45 - Dwarf

Plane Stage

  • Secret Line-up

Sâmbătă, 6 iulie

Mainstage

  • 17:30 - 18:45 - Sllash & Doppe
  • 19:00 - 20:00 - Mihail
  • 20:30 - 21:30 - The Motans
  • 22:00 - 23:00 - Raye
  • 23:20 - 23:30 - Saga Show
  • 23:30 - 01:00 - Claptone
  • 01:00 - 01.10 - Saga Drone Show
  • 01:10 - 02:40 - James Hype

Techno Stage

  • 22:00 - 23:00 - Adin
  • 23:00 - 01:00 - Miss Monique
  • 01:00 - 03:30 - Artbat
  • 03:30 - 05:00 - Patrick Mason
  • 05:00 - 07:00 - Indira Paganotto

Urban Stage

  • 17:00 - 18:00 - ZO
  • 18:00 - 19:30 - Aqquanox
  • 19:30 - 20:00 - Deejay Lovin
  • 20:00 - 20:45 - IDK
  • 20:45 - 21:15 - Deejay Lovin
  • 21:15 - 21:45 - Killa Fonic
  • 21:45 - 22:00 - Deejay Lovin
  • 22:00 - 22:20 - Dan Gerosu
  • 22:20 - 22:40 - Alan
  • 22:40 - 23:10 - Deejay Lovin
  • 23:10 - 00:10 - Paraziții
  • 00:10 - 01:10 - FC DNB
  • 01:10 - 03:10 - Emergency Meeting

House Stage

  • 17:00 - 18:30 - Kiddo
  • 18:30 - 20:00 - Rhem
  • 20:00 - 22:00 - Jaden Bojsen
  • 22:00 - 00:00 - Hitty
  • 00:00 - 02:00 - LP Giobbi
  • 02:00 - 04:00 - Wade

Bus Stage

  • 17:00 - 17:45 - Marik
  • 17:45 - 18:30 - K-Line
  • 18:30 - 19:15 - S.T.O.I.K.A.
  • 19:15 - 20:00 - Anra
  • 20:00 - 20:45 - Mykex
  • 20:45 - 21:30 - Mowgli
  • 21:30 - 22:15 - Natia
  • 22:15 - 23:00 - Claudiu Bordeianu
  • 23:00 - 23:45 - Saw C
  • 23:45 - 00:30 - Adyaan
  • 00:30 - 01:30 - Another DJ B2B Anton
  • 01:30 - 02:30 - Bakov
  • 02:30 - 03:15 - Melku
  • 03:15 - 04:00 - Botea și Alex Doman
  • 04:00 - 04:45 - Cosmin Richea

Plane Stage

  • Secret Line-up

Duminică, 7 iulie

Mainstage

  • 18:00 - 19:00 - Satoshi
  • 20:15 - 21:15 - Dennis Lloyd
  • 23:00 - 23:10 - Saga Show
  • 23:10 - 00:30 - Nicki Minaj
  • 00:30 - 00:35 - Saga Drone Show
  • 01:10 - 02:40 - Armin Van Buuren
  • 03:00 - 04:00 - Sub Zero Project

Techno Stage

  • 22:00 - 23:00 - Optick
  • 23:00 - 01:00 - Mahony
  • 01:00 - 03:00 - Paco Osuna
  • 03:00 - 04:30 - Nico Moreno
  • 04:30 - 06:00 - Dyen

Urban Stage

  • 17:00 - 18:30 - Deejay Lovin
  • 18:30 - 20:30 - ZO
  • 20:30 - 21:15 - Amuly & Ruby
  • 21:15 - 21:30 - Ruby
  • 21:30 - 22:15 - Azteca
  • 22:15 - 22:30 - Deejay Lovin
  • 22:30 - 23:15 - Rava
  • 23:15 - 00:45 - Brokn & Exposure
  • 00:45 - 01:45 - Nane & Ruby
  • 01:45 - 02:00 - Deejay Lovin
  • 02:00 - 03:00 - MGL

House Stage

  • 17:00 - 18:30 - Dumad B2B BIGP
  • 18:30 - 20:00 - Afgo & Lemon
  • 20:00 - 21:30 - Avalan Rokston
  • 21:30 - 23:00 - Fred Lenix
  • 23:00 - 01:00 - 8KAYS
  • 01:00 - 04:00 - Mind Against

Bus Stage

  • 17:00 - 17:45 - Crisko
  • 17:45 - 18:30 - Răzvan Moldovan
  • 18:30 - 19:15 - Drew Helyan
  • 19:15 - 20:00 - E.D.NA
  • 20:00 - 20:45 - Hadriani
  • 20:45 - 21:30 - Adriax
  • 21:30 - 22:15 - Cristian Rujoi
  • 22:15 - 23:00 - Mixah
  • 23:00 - 23:45 - Reman
  • 23:45 - 00:30 - Skyshot
  • 00:30 - 01:30 - Aruxia
  • 01:30 - 02:30 - Borkaus
  • 02:30 - 03:15 - Zenth
  • 03:15 - 04:00 - Paura
  • 00:40 - 04:45 - John Kroon

Plane Stage

  • Secret Line-up
Citește în continuare

Trending