Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, rap

SAGA Festival 2023

Poster eveniment SAGA Festival 2023

Cea de-a treia ediție SAGA Festival este organizată în București în perioada 23-25 iunie 2023 la Romaero Băneasa. Wiz Khalifa, unul dintre cei mai apreciați artiști din lume, Lil Nas X, un adevărat fenomen în muzică la nivel internațional, Skrillex, DJ și producător premiat cu Grammy, Tale of Us, duo tech house, cunoscutul DJ Alan Walker și IAN, unul dintre cei mai relevanți artiști trap din scena urbană românească, sunt primii artiști anunțați în cadrul unei ediții SAGA de neuitat.

Bilete și abonamente SAGA Festival 2023

 • 3 day VIP pass - 1096, 03 lei - sold out
 • 3 day regular ticket GA plus - 605, 84 lei - sold out
 • General Access: 468,15 lei
 • Under 21 Ticket - 358 lei
 • Bilet pe zi Vineri - 275,38 lei
 • Bilet pe zi Sâmbătă - 275,38 lei
 • Bilet pe zi Duminică - 247,85 lei

Direcții și transport

Aeroportului Romaero se află pe Bulevardul Ficusului 44, București. Puteți ajunge la locație cu transportul public (stație de autobuz și tramvai - 3 minute de mers pe jos, metrou – 20 de minute de mers pe jos).

 • Metrou: Stația Aurel Vlaicu
 • Tramvai: Tramvaiul 5 până la Stația Piața Băneasa
 • Autobuz: Liniile de autobuz 112, 205, 301, 330 și 783 oferă rute convenabile din diferite puncte din București până la stația Piața Băneasa
 • UBER: SAGA a colaborat cu UBER pentru o reducere de 50% pentru utilizatorii noi, folosind codul UBERXSAGANEW. Dacă ești deja utilizator UBER, poți folosi codul UBERXSAGA2023 pentru o reducere de 10%.

Info acces:

 • Accesul se face începând cu ora 17:00.
 • În timpul evenimentului, SAGA are dreptul de a înregistra participanții la eveniment, atât foto, cât și video sau sunet.
 • Înregistrarea în întregime a evenimentului fără acordul prealabil scris al SAGA, inclusiv fotografierea, înregistrarea filmelor și înregistrările sonore nu este permisă.

Acces copii:

 • Vizitatorii cu vârsta sub 7 ani au accesul gratuit în festival. Din cauza zgomotului puternic din interiorul festivalului, organizatorii nu recomandă prezența minorilor sub 7 ani în festival fără căști antifonice.
 • Vizitatorii cu vârsta cuprinsă între 0 și 14 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte, tutore sau reprezentant legal. Accesul minorilor sub vârsta de 14 ani este recomandat a fi realizat până la ora 20:00.
 • Vizitatorii cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani trebuie să prezinte o dovadă semnată a acordului parental (care poate fi găsită pe site-ul SAGA).
 • Zona SAGA VIP este destinată exclusiv persoanelor 18+ ani.

Este INTERZIS accesul cu:

Este interzisă aducerea oricăror aparate foto cu lentila telephoto, cutii cu spray, spray-uri, stick-uri pentru selfie, materiale din sticlă, sticle de plastic, cutii, băuturi (alcoolice), alimente, droguri, substanțe inflamabile, artificii, arme (de foc) și/sau alte obiecte periculoase la eveniment. SAGA are dreptul de a revendica aceste obiecte. Obiectele revendicate nu vor fi returnate.

Plăți în interiorul festivalului:

Plățile din interiorul festivalului se vor face cu brățara de festival. Brățara de festival poate fi încărcată cu bani, atât în interiorul festivalului la casieriile special dedicate, cât și online, prin intermediul aplicației SAGA, sau pe website-ul festivalului. Banii nefolosiți în timpul festivalului, vor fi returnați online către participanții la locație, prin completarea unui formular.

SAGA 2023 va reuni cele mai bune talente din spectrul industriei creative, este locul perfect pentru un public liber, cu viziune, pentru iubitorii de muzică din întreaga lume. Ediția va beneficia de cinci scene (Source, Heat, Spark, Drift, Bumper Cars), dar și o scenă secretă - un avion propriu-zis care se transformă într-o scenă muzicală cu destinație necunoscută, unde publicul va putea fi mai aproape de artiștii preferați, care-i vor surprinde cu apariția lor.

Program SAGA Festival 2023:

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift este împărțit după cum urmează:

Vineri, 23 iunie

 • Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă, 24 iunie

 • Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați

Duminică, 25 iunie

 • Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 iunie 2023. Ref #148857

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.