Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adele a dezvăluit tracklistul albumului "30"

Tracklistul noului album "30" a fost dezvăluit. Titlurile pieselor susțin temele pe care Adele le anunțase deja: compozițiile relatează schimbările majore din viața sa, axându-se în principal pe divorț și emoțiile ce au condus la această decizie. Toate cele 12 piese sunt scrise de artistă împreună cu vechii producători Max Martin, Greg Kurstin, Tobias Jesso Jr și Shellback, dar alături și de câțiva colaboratori noi.

Publicat

pe

Adele lansează albumul ”30”
Adele lansează albumul ”30” │ FOTO: www.adele.com

Adele rămâne fidelă ideii de a nu face colaborări doar de dragul de a răspunde cererii publicului. Pe noul album "30" nu sunt incluse featuring-uri, ci doar un interlude cu regretatul pianist de jazz Erroll Garner.

Din titlurile "Cry Your Heart Out" și "I Drink Wine" deducem că artista nu s-a ferit să fie vulnerabilă, înfățișând "fața urâtă" a oricărei relații care se destramă. Piesa "My Little Love" este, cel mai probabil, dedicată fiului ei, iar "Love Is a Game" este o concluzie ușor cinică, dar de înțeles după experiența unui divorț.

Noile piese sunt scrise de Adele împreună cu Max Martin, Greg Kurstin, Tobias Jesso Jr și Shellback, cu care artista a lucrat și la albumul "25", alături de noii colaboratori Ludwig Göransson și Inflo din trupa Sault.

Tracklist Adele - "30"

  1. Strangers by Nature
  2. Easy on Me
  3. My Little Love
  4. Cry Your Heart Out
  5. Oh My God
  6. Can I Get It
  7. I Drink Wine
  8. All Night Parking (Interlude) (with Erroll Garner)
  9. Woman Like Me
  10. Hold On
  11. To Be Loved
  12. Love Is a Game

One Night Only cu Adele și Oprah, pe CBS

Cu o campanie de promovare atent calculată și pregătită, Adele a mers pe ideea condensării prezenței sale în media, oferindu-și muzica dozat și în cel mai potrivit context. One Night Only, o emisiune specială, de două ore, o va avea drept protagonistă pe artista britanică, prilejuindu-i contextul perfect pentru a-și spune povestea. După o îndelungată absență, va acorda primul ei interviu televizat lui Oprah Winfrey, discuția urmând să atingă subiecte precum divorțul ei, schimbările din viața personală, adoptarea unui stil de viață mai sănătos și, nu în ultimul rând, inspirația din spatele muzicii pe care a compus-o în ultimii ani. În cadrul show-ului de pe CBS, Adele va interpreta live atât melodii mai vechi, devenite hituri, cât și piese noi, în premieră.

One Night Only va fi difuzat duminică, pe 14 noiembrie, de la ora 8:30 p.m. ET. (respectiv 3:30 a.m. ora României). Premiera va avea loc pe CBS, show-ul urmând să devină ulterior disponibil pe Paramount+.

"30" este cel de-al patrulea album de studio al lui Adele și vine după o pauză de 6 ani de la discul precedent, "25". Toate albumele artistei au fost denumite după vârsta la care au început a fi înregistrate.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending