Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Timothée Chalamet îl va portretiza pe Willy Wonka într-un nou film marca Warner Bros.

Actorul de 25 de ani îl va interpreta pe cel mai faimos ciocolatier din lume în "Wonka”, un musical bazat pe perioada de tinerețe a lui Willy Wonka. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în "Little Women" / Gene Wilder în "Willy Wonka & the Chocolate Factory"
Timothée Chalamet în "Little Women" / Gene Wilder în "Willy Wonka & the Chocolate Factory" │ FOTO: Captură YouTube / IMDb - Warner Bros.

Filmul va fi regizat de Paul King și produs de David Heyman, pe baza unui scenariu scris de Simon Rich. Pelicula va explora viața tânărului Willy Wonka înainte de a deschide celebra fabrică de ciocolată și de a deveni împăratul dulciurilor. Mai multe, "Wonka" va include mai multe momente de muzică și dans.

Timothée Chalamet era în vizorul echipei de distribuție de mai mult timp, laolaltă cu alți actori precum Tom Holland, Ryan Gosling, Donald Glover sau Ezra Miller. Iată că Chalamet a reușit să mai bifeze un rol captivant în cariera sa actoricească, iar noi sunt nerăbdători să îl revedem pe micile și marile ecrane. "Wonka" va fi lansat pe 17 martie 2023.

Pelicula va fi bazată pe cartea pentru copii scrisă de Roald Dahl, "Charlie și fabrica de ciocolată". Autorul spune povestea unui băiat sărac pe nume Charlie, unul dintre cei cinci copii norocoși care au câștigat un bilet de aur pentru a vizita celebra și misterioasa fabrică de ciocolată condusă de Willy Wonka. Însă, deoarece viitorul film are loc înaintea inaugurării fabricii de ciocolată, Charlie și ceilalți patru copii nu vor apărea în "Wonka".

Romanul lui Dahl a beneficiat de o serie de adaptări cinematografice, cele mai notabile fiind filmele din 1971 și 2005. Gene Wilder l-a interpretat memorabil pe Willy Wonka în producția din '71, regizată de Mel Stuart. Povestea a continuat, apoi, cu "Charlie și fabrica de ciocolată", o nouă variantă regizată de Tim Burton. În pielea ciocolatierului a intrat Johnny Depp. Versiunea lui Burton a avut un succes comercial, încasând 475 milioane dolari la box-office-ul mondial.

În ceea ce privește cariera lui Chalamet, acesta apare în mai multe filme ce vor fi lansate anul acesta - "Dune", regizat de Denis Villeneuve, "The French Dispatch" (Wes Anderson) și comedia "Don't Look Up" în regia lui Adam McKay. De asemenea, îl va interpreta pe Bob Dylan în filmul biografic "Going Electric".

Muzică și film

Timothee Chalamet se răzvrătește într-un nou trailer al filmului despre Bob Dylan - "A Complete Unknown"

Urmărește un nou trailer pentru "A Complete Unknown", un viitor film biografic despre Bob Dylan, cu Timothee Chalamet în rolul principal. Pelicula va apărea în cinematografe pe 25 decembrie.

Publicat

pe

Trailer nou "A Complete Unknown"
Trailer nou "A Complete Unknown" │ FOTO: captură YouTube / Searchlight Pictures

Proaspătul trailer îl prezintă pe Chalamet cântând "Girl From the North Country" în timp ce sosește la New York din Minnesota. Începe să se apropie de cântăreața Joan Baez (interpretată de Monica Barbaro), în cele din urmă dând naștere unei povești de dragoste.

"<<Cântecele tale sunt ca o pictură în ulei în cabinetul dentistului>>, îi spune Chalamet, ținând în mână o chitară. De la chiuveta din bucătărie, Baez răspunde: <<Ești cam măgar, Bob!>>"

Materialul video include imagini cu Dylan și Baez cântând în duet la Festivalul Folk din Monterey din 1963. Un triunghi amoros se formează odată cu apariția lui Elle Fanning în rolul lui Sylvie Russo, o versiune fictivă a iubitei de atunci a lui Dylan, Suze Rotolo, care apare pe coperta albumului "The Freewheelin’ Bob Dylan".

Din punct de vedere muzical, Bob Dylan schimbă paradigma și adaugă o chitară electrică în "Like a Rolling Stone". Conflictele izbucnesc când jumătate din fanii lui Dylan apreciază noua direcție artistică, iar cealaltă jumătate îl consideră un trădător al muzicii folk.

"A Complete Unknown" este regizat de James Mangold, pe un scenariu scris de el și Jay Cocks. Filmul este inspirat de cartea lui Elijah Wald  - "Dylan Goes Electric". Distribuția este completată de Edward Norton în rolul lui Pete Seeger, Boyd Holbrook în rolul lui Johnny Cash, P. J. Byrne în rolul lui Harold Leventhal, Scoot McNairy în rolul lui Woody Guthrie, Dan Fogler în rolul lui Albert Grossman și Will Harrison în rolul lui Bob Neuwirth.

VIDEO: Trailer "A Complete Unknown"

Citește în continuare

Muzică și film

Timothee Chalamet este Bob Dylan în filmul "A Complete Unknown" - TRAILER

Primul trailer pentru "A Complete Unknown" îl arată pe Timothee Chalamet pornind într-o călătorie muzicală în pielea lui Bob Dylan. Filmul va ajunge în cinematografe la sfârșitul acestui an. Găsești mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Timothee Chalamet în "A Complete Unknown"
Timothee Chalamet în "A Complete Unknown" │ FOTO: captură YouTube / Searchlight Pictures

Drama biografică este regizată de James Mangold și se concentrează pe primii ani din cariera legendarului cântăreț. Un Bob Dylan de 19 ani ajunge în New York încercând să cucerească inimile oamenilor cu vocea sa. Trailerul arată și câteva secunde din controversatul recital de la Newport Folk Festival din 1965, dar și o interpretare încântătoare a piesei "A Hard Rain’s a-Gonna Fall". Melodia este cântată chiar de Chalamet care s-a pregătit pentru acest rol și din punct de vedere vocal.

În ceea ce privește viața personală a personajului, trailerul dă de înțeles existența a două relații ce îl implică pe Bob Dylan. Una cu Joan Baez, interpretată de Monica Barbaro și cealaltă cu Sylvie Russo (Elle Fanning), care pare a fi o versiune fictivă a iubitei de atunci a lui Dylan, Suze Rotolo, care apare pe coperta albumului "The Freewheelin' Bob Dylan".

Distribuția este completată de Edward Norton în rolul lui Pete Seeger, Boyd Holbrook în rolul lui Johnny Cash, P. J. Byrne în rolul lui Harold Leventhal, Scoot McNairy în rolul lui Woody Guthrie, Dan Fogler în rolul lui Albert Grossman și Will Harrison în rolul lui Bob Neuwirth.

Filmul este bazat pe cartea "Dylan Goes Electric", scrisă de Elijah Wald, și apare în cinematografe în luna decembrie a acestui an. Intitulată inițial "Going Electric", pelicula a fost redenumită "A Complete Unknown", făcând astfel trimitere la un vers din piesa "Like a Rolling Stone" a lui Bob Dylan.

TRAILER "A Complete Unknown":

Citește în continuare

Trending