Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alexandru Andrieș concertează în iulie la Quantic

Vara aceasta, Alexandru Andrieș revine pe scena Quantic din București. Spectacolul "Andrieș din nou la Quantic" va avea loc pe 10 iulie.

Publicat

pe

Alexandru Andrieș
Alexandru Andrieș │ FOTO: PR

După o perioadă lipsită de concerte, Alexandru Andrieș revine în luna iulie pe scena din club Quantic. Muzicianul îi va avea alături pe Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu.

Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat. Evenimentul se va organiza în conformitate cu normele sanitare în vigoare la data desfășurării.

Bilete la concertului lui Alexandru Andrieș de la Quantic:

  • Biletele se vând la prețul de 80 de lei și pot fi achiziționate online.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Alexandru Andrieș: "Pregătiți-vă pentru o seară frumoasă pe care o vom petrece împreună"

 "... iată că după o pauză destul de lungă, pentru care nu avem nicio vină, ajungem din nou la Quantic Club : concertul promis acum multă vreme se va întâmpla în 10 iulie 2021 - pe scenă, alături de mine, vor fi Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu, iar sunetul va fi asigurat de Victor Panfilov.

Abia așteptăm să ne reîntâlnim cu publicul de la Quantic, mereu ne-am simțit excelent aici și sunt sigur că la fel va fi și acum: pregătiți-vă pentru o seară frumoasă pe care o vom petrece împreună - pe curând!", a declarat Alexandru Andrieș.

Alexandru Andrieș: "Dacă aţi fi vorbit acum 30 de ani cu oricine mă cunoştea (...) n-aţi fi putut bănui că aveam să devin o persoană cunoscută"

"M-am născut în Braşov pe vremea cînd oraşul se numea Stalin, iar data exactă, în caz că vă interesează, este 13 octombrie 1954. Bineînţeles că dacă aţi fi vorbit acum 30 de ani cu oricine mă cunoştea, inclusiv mama, tata, sora, bunica, bunicul, mătuşa, tanti Lica, unchiul Mitică, străbunica şi prietenele ei din vecini, n-aţi fi putut bănui că aveam să devin o persoană cunoscută, cineva bun să dea interviuri, să apară la televizor (rar, aşa-i, dar totuşi!), să-şi dea cu părerea de una, de alta. Aţi fi aflat în schimb că sînt mofturos, că le mănînc sufletul cu încăpăţînarea mea absolut inexplicabilă (..."la noi în familie, nimeni"...), că doar cu cleştele scoţi vorbele din gura mea, şi doar noaptea las din mînă creionul ăla nenorocit cu care-am zmîngălit oricum tot ce se putea zmîngăli prin casă, ba chiar şi prin vecini...

Ce bine că acum 30 de ani nu se interesa nimeni de mine, nu-i aşa ?", povestește Alexandru Andrieș în cartea "Aşteptînd-o pe Maria".

Trending