Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Ce a învățat Irina Rimes în 2020 și cu ce gânduri intră în 2021

Irina Rimes a rezumat într-un mesaj tot ceea ce a învățat în 2020, un an în care cu toții am fost supuși unor grele încercări. Artista mărturisește că a înțeles că trebuie să prețuiască mai mult timpul liber și că așteaptă cu nerăbdare noile provocări pe care le va aduce 2021.
Irina Rimes la The Artist Awards 2020

Irina Rimes la The Artist Awards 2020 │ FOTO: Captură YouTube

2020 a fost anul în care am fost nevoiți să ne adaptăm la un nou stil de viață și să acceptăm o realitate greu de digerat. Irina Rimes a împărtășit publicului lucrurile pe care le-a învățat în această perioadă dificilă, detaliind într-un mesaj cum s-a schimbat viața ei.

Irina Rimes: "Oamenii din jurul tău sunt mai prețioși decât timpul"

"Anul ăsta am învățat mai multe decât anul trecut, chiar dacă am stat mai mult acasă și am văzut mai puțini oameni într-un an decât anul trecut într-o săptămâna. Am avut mai puține provocări. Vocea României a intrat și ea în carantină, a fost trist, cumva, fără stresul, nebunia, dar și satisfacția de la finalul sezonului. Fără să întâlnesc talente noi, fără să am deadline-uri pentru a pregăti piesele, fără să mă trezesc dimineața după 2 ore de somn și să merg la Ifi la machiaj pentru o nouă ediție, repetându-mi în cap discursurile de fiecare dată schimbate.

A fost un pic trist, dar măcar am învățat/înțeles ceva: că există timp liber și că pot să-l folosesc cum vreau eu, că pot să fac multă muzică și să nu mă satur de asta, că dacă sună mama trebuie să răspund orice ar fi, că timpul este cel mai prețios lucru pe care-l avem, că oamenii din jurul tău sunt mai prețioși decât timpul, că orice-am face nu suntem niciodată destul de protejați în fața insuccesului. Și că trebuie să ne facem planuri pentru ambele cazuri ( succes și insucces ( în plan general)).."

Starea ta de bine este o alegere, crede Irina, așa că e important să rămâi optimist. Totodată, artista a învățat că o relație de iubire necesită multă muncă și implicare.

Irina Rimes: "Am învățat că iubirea <<se întreține>> la fel ca mintea, corpul, casa"

"Am învățat că dacă pierzi o zi nefăcând nimic, nu e neapărat o zi pierdută, mi-am redescoperit balconul, am învățat o limba noua, am făcut sport ai am ținut dietă, am slăbit, m-am îngrășat, apoi iar am slăbit; mi-am redescoperit prietenii, mi-am redescoperit familia, am învățat ca iubirea “se întreține” la fel ca mintea, corpul, casa etc, am învățat că starea ta depinde de tine, tu alegi dacă vrei să fii trist sau fericit, iar dacă alegi sa fii fericit, lucrurile în jurul tău se vor reliefa în funcție de starea ta", spune Irina într-o postare pe Facebook.

În finalul mesajului ei, Irina le mulțumește oamenilor din echipa ei, casei de producție și casei de discuri. Artista le mulțumește și producătorilor de la Vocea României Reuniunea, dar și organizatorilor Untold, care au invitat-o să cânte în cadrul programului special de Revelion, difuzat de PRO TV.

Irina Rimes intră în 2021 cu dorința de a reveni pe scenă și de a se reîntâlni cu fanii ei.

"Îmi doresc ca toată lumea să fie sănătoasă și să înceapă concertele, să ne revedem cu publicul larg", a mărturisit Irina într-un interviu acordat la PRO TV.

În 2020, Irina Rimes a lansat un nou album, în piesele căruia cochetează cu muzica trap, a înregistrat o colaborare cu Cris Cab și a avut un duet viral alături de Tudor Chirilă, pe scena de la Voce României - Reuniunea. Pentru 2021, artista pregătește un nou album, despre care a vorbit în premieră La Măruță.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A murit Gerry Marsden, compozitorul imnului galeriilor de fotbal Liverpool. Paul McCartney i-a adus un omagiu

Gerry Marsden, vocalist al formaţiei Gerry And The Pacemakers, a murit la vârsta de 78 de ani. Muzicianul englez cunoscut...

Închide