Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

În cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Dorul de Vocea României a mai fost domolit de o ediție specială a emisiunii. Intitulat "Reuniunea", show-ul a pregătit numeroase surprize, printre care și un duet încântător format din Irina Rimes și Tudor Chirilă.
Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: Reuniunea

Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: Reuniunea │ FOTO: PRO TV

Rimes și Chirilă au început relația de colegialitate în 2018, când artista de peste Prut s-a alăturat juraților de la Vocea României. Pe parcursul a două sezoane, cei doi au glumit, au râs, s-au luptat pentru concurenți, s-au ciondănit, și au creat scene savuroase pentru audiență.

"Ăsta e felul lui de curta oamenii. Eu așa am simțit. În primul meu sezon, adică în sezonul opt, eu am simțit că Tudor mă curtează. Are ceva cu mine. Bine, poate curtat e mult spus, dar are ceva cu mine. E ca în clasa întâi, când stai cu colega de bancă și o tragi de codiță, doar așa, ca să o enervezi un pic. Și nu mă supăr pe Tudor pentru că ăsta este Tudor. Și dacă îmi place muzica lui, ar trebui să îi accept și părțile astea - când e mai nesimțit, când e mai mitocan, așa", a declarat Irina despre dinamica relației cu Tudor Chirilă.

Ediția specială Vocea României, ce a avut loc pe 1 decembrie, i-a impulsionat pe cei doi antrenori să aducă pe scenă un moment muzical sensibil, dar și amuzant pe alocuri. Irina și Tudor au îmbinat piesele "Nu știi tu să fii bărbat" și "Nu am chef azi", rezultând un dialog cântat ce s-a încheiat cu o declarație de (aproape) dragoste.

Irina a început suav emoționanta melodie "Nu știi tu să fii bărbat". A continuat Tudor Chirilă, modificând versurile pentru a i se potrivi părții sale de "dialog". Apoi cei doi au abordat piesa "Nu am chef azi" și au încheiat-o într-un fel neașteptat. Versul "Pe tine te urăsc" s-a transformat în "Pe tine te u...besc".

Pavel Bartoș și ceilalți antrenori invitați au fost încântați de momentul celor doi.

"Le stă atât de bine", a glumit Pavel Bartoș.

Andra a fost plăcut surprinsă de fațeta caldă și sensibilă a lui Tudor Chirilă:

"Foarte frumos! Așa de cald nu l-am simțit niciodată pe Tudor. Așa mi-ar plăcea să și jurizezi când ești aici. Doamne, Irina, ce i-ai făcut! Îți mulțumesc! Am văzut o altă față a ta".

Irina Rimes a profitat de moment pentru a declara următoarele:

"A fost o plăcere, două sezoane la Vocea României, să și concurez cu tine, să și râd cu tine, să și plâng din cauza ta, nesimțitule, dar să și învăț de la tine. A fost o plăcere și o mare onoare. Mulțumesc frumos, Tudor Chirilă!"

Tudor Chirilă a oferit o replică:

"În ciuda aparențelor, pe dinăuntru, interior, sunt un om bun, să știi. Am să mă întorc bărbat".

Citește mai multe despre Irina RimesTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Orchestra Simfonică a Filarmonicii "George Enescu" interpretează Beethoven live pe 3 decembrie 2020

Iubitorii de muzică simfonică se vor putea delecta pe 3 decembrie 2020 cu un concert cu muzică de Beethoven, interpretată...

Închide