Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

O nouă variantă de "Naşul 3" va fi lansată în cinematografe în decembrie, cu un final schimbat

Regizorul Francis Ford Coppola a anunţat că pregăteşte o nouă variantă de "Naşul 3"/ "Godfather e", remontată şi re-editată, care va sosi în cinematografe în decembrie. Această variantă are un final schimbat, iar vestea a fost confirmată de către studiourile Paramount.
Al Pacino Michael Corleone Godfather 3

Al Pacino Michael Corleone Godfather 3 │ FOTO: Paramount

Versiunea restaurată a ultimei părţi a trilogiei "Naşul" are rolul de a se revanşa pentru varianta originală, nu prea apreciată de critici şi de fani. Chiar Coppola a fost nemulţumit de ce a ieşit, iar acum montajul cel nou va fi apropiat de varianta scrisă de scenaristul Mario Puzo. Coppola a explicat că a creat atât un intro nou, cât şi un nou final, iar unele scene au fost rearanjate şi au fost şi schimbări la nivel de coloană sonoră. Imaginile sunt mai bogate, sunetul a fost restaurat şi atmosfera este una mai credibilă.

În finalul trilogiei, Michael Corleone (Al Pacino) este personajul central, care încearcă să iasă din lumea mafiei, dar trece printr-o tragedie personală. Diane Keaton şi Talia Shire şi-au reluat rolurile, dar Robert Duvall a refuzat să revină în rolul lui Tom Hagen. Coppola şi-a distribuit propria fiică în rolul lui Mary Corleone, iar reprezentaţia sa a fost aspru criticată în recenzii. Pelicula a generat şi o replică legendară, care în ultimii 10 ani a devenit şi meme: "Just when I thought I was out.... they PULL me back în". Până şi "Clanul Soprano" a ironizat această replică pe parcursul episoadelor sale.

"The Godfather: Part III" a debutat în 1990 şi a primit 7 nominalizări la Oscar. Îi are în distribuţie pe Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia, Bridget Fonda şi Sofia Coppola. Una dintre marile sale probleme a fost distanţa foarte mare între "Godfather II" şi "Godfather III", de 16 ani. Între primele 2 filme din trilogie trecuseră doar 2 ani.

După lansarea din cinematografe în decembrie a noii variante de film, vom avea parte şi o lansare pe DVD şi prin serviciile de streaming în 2021. Se pare că filmul a primit şi un nume nou: "Mario Puzo's The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone". Va fi lansat în versiunea 4K, preluată din negativul original, care a fost restaurat cadru cu cadru. Mulţi consideră şi acum că ar fi trebuit să avem doar "Naşul 1" şi "Naşul 2", iar partea a treia nu ar fi trebuit să existe sau cel puţin să nu fie parte din această serie, cu acest nume, lucru susţinut chiar şi de Coppola.

Citește mai multe despre Al Pacino
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey oferă detalii despre viitorul album, "Chemtrails Over the Country Club"

Lana Del Rey se numără printre artiştii care au compus şi înregistrat piese noi în izolare. Cântăreaţa din SUA a...

Închide