Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

O nouă variantă de "Naşul 3" va fi lansată în cinematografe în decembrie, cu un final schimbat

Regizorul Francis Ford Coppola a anunţat că pregăteşte o nouă variantă de "Naşul 3"/ "Godfather e", remontată şi re-editată, care va sosi în cinematografe în decembrie. Această variantă are un final schimbat, iar vestea a fost confirmată de către studiourile Paramount.
Al Pacino Michael Corleone Godfather 3

Al Pacino Michael Corleone Godfather 3 │ FOTO: Paramount

Versiunea restaurată a ultimei părţi a trilogiei "Naşul" are rolul de a se revanşa pentru varianta originală, nu prea apreciată de critici şi de fani. Chiar Coppola a fost nemulţumit de ce a ieşit, iar acum montajul cel nou va fi apropiat de varianta scrisă de scenaristul Mario Puzo. Coppola a explicat că a creat atât un intro nou, cât şi un nou final, iar unele scene au fost rearanjate şi au fost şi schimbări la nivel de coloană sonoră. Imaginile sunt mai bogate, sunetul a fost restaurat şi atmosfera este una mai credibilă.

În finalul trilogiei, Michael Corleone (Al Pacino) este personajul central, care încearcă să iasă din lumea mafiei, dar trece printr-o tragedie personală. Diane Keaton şi Talia Shire şi-au reluat rolurile, dar Robert Duvall a refuzat să revină în rolul lui Tom Hagen. Coppola şi-a distribuit propria fiică în rolul lui Mary Corleone, iar reprezentaţia sa a fost aspru criticată în recenzii. Pelicula a generat şi o replică legendară, care în ultimii 10 ani a devenit şi meme: "Just when I thought I was out.... they PULL me back în". Până şi "Clanul Soprano" a ironizat această replică pe parcursul episoadelor sale.

"The Godfather: Part III" a debutat în 1990 şi a primit 7 nominalizări la Oscar. Îi are în distribuţie pe Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia, Bridget Fonda şi Sofia Coppola. Una dintre marile sale probleme a fost distanţa foarte mare între "Godfather II" şi "Godfather III", de 16 ani. Între primele 2 filme din trilogie trecuseră doar 2 ani.

După lansarea din cinematografe în decembrie a noii variante de film, vom avea parte şi o lansare pe DVD şi prin serviciile de streaming în 2021. Se pare că filmul a primit şi un nume nou: "Mario Puzo's The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone". Va fi lansat în versiunea 4K, preluată din negativul original, care a fost restaurat cadru cu cadru. Mulţi consideră şi acum că ar fi trebuit să avem doar "Naşul 1" şi "Naşul 2", iar partea a treia nu ar fi trebuit să existe sau cel puţin să nu fie parte din această serie, cu acest nume, lucru susţinut chiar şi de Coppola.

Citește mai multe despre Al Pacino
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey oferă detalii despre viitorul album, "Chemtrails Over the Country Club"

Lana Del Rey se numără printre artiştii care au compus şi înregistrat piese noi în izolare. Cântăreaţa din SUA a...

Închide